RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Šešėlių (ir ne tik) spektaklis vaikams „Mikė Pūkuotukas ir kiti“

Kavarskas
Kavarskas ▶
Anykščių rajonas, Lietuva
2022 m. gegužės 26 d. - 12:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 694 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Rankų šešėlių teatras ,,Budrugana Lietuva” šį pavasarį vykdo savo naujausio, žaismingo ir kupino subtilios išminties spektaklio vaikams ,,Mikė Pūkuotukas ir KITI” sklaidą Lietuvos miestuose ir regionuose, spektaklis aplankys visus Pūkuotuko pasaulio gerbėjus.

Rankų šešėlių teatras ,,Budrugana Lietuva” vienintelis Lietuvoje kuria spektaklius į juos įtraukdamas unikalią, retai naudojamą ir gilias tradicijas turinčią rankų šešėlių techniką. Šįkart paslaptinga rankų šešėlių teatro magija įtaigiai persipindama su aktorių vaidyba į sceną perkelia geraširdžio, visų vaikų mėgstamo ir mylimo personažo meškiuko Mikės ir jo draugų istorijas.

Mikė Pūkuotukas ir KITI” – tai interaktyvus spektaklis skirtas pradinių klasių amžiaus vaikams,  sukurtas pagal vienos populiariausių A. A. Milne knygos „Pūkuotuko pasaulis“ ištraukas. Spektaklio autorės jaunuosius žiūrovus kviečia atrasti nepaprastai iškalbingą rankų šešėlių teatro pasaulį bei pakeliauti po paslaptingąją Šimtamylę girią. Girioje žiūrovai kartu su Mike Pūkuotuku bei jo draugais, pasiners į netikėtus nuotykius, kartu įveiks iškilusius iššūkius ir švęs draugystės dovaną.

Naivaus, geraširdžio spektaklio pagrindinio veikėjo Mikės Pūkuotuko išmintis primins žiūrovams draugystės, meilės ir atidumo vienas kitam jausmus. Todėl spektaklis tikrai sudomins ne tik jaunuosius žiūrovus, bet ir jų tėvelius.

„Kai tik tave pamačiau, iš karto supratau, kad mūsų laukia nuotykiai.“ – šiais Mikės Pūkuotuko žodžiais spektaklio kūrėjos kviečia žiūrovus susitikti jau Gegužės 26 d. 12:00 val. Anykščių kultūros centro Kavarsko skyriuje ir pasinerti į spektaklyje jūsų laukiančius nuotykius.

Spektaklio režisierė ir dramaturgė Miglė Remeikaitė,

vaidina aktorės Eglė Agota Matulytė ir Adelina Skalandytė

Projektą finansuoja Lietuvos kultūros taryba
Šešėlių (ir ne tik) spektaklis vaikams „Mikė Pūkuotukas ir kiti“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai