RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Gurmaniškas pasimatymas su skaniomis knygomis

Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka
Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka ▶
Vyskupo skveras 1, LT-29145 Anykščiai
2022 m. gegužės 19 d. - 17:30
Kaina - €
Renginys vyko prieš 680 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
GURMANIŠKAS PASIMATYMAS SU SKANIOMIS KNYGOMIS

K V I E Č I A M E

VISIEMS, kam SKANU gyventi, kvėpuoti, gerti kavą ir aromatingą arbatą, skaityti protingas, džiugias, liūdnas, keistas knygas, užuosti pasaulį, medžioti patyrimus!

Gegužės 19 d. (ketvirtadienį), 17.30 val., viešosios bibliotekos salėje smalsiausių skaitytojų lauks leidyklos „Skanios knygos“ patyrimų vakaras!

Visiškai nauja, 2021 m. pabaigoje J. Norvaišienės knyga „Vienos raidės istorijos2022m. vasarį paskelbta knyga - rekordininke. Lietuvos Rekordų akademijaVienos raidės istorijas“ įtraukė į įdomiausių šalies rekordų sąrašą. Jūratės Norvaišienės išmaniai sukonstruotos istorijos išskirtinės tuo, kad papasakotos naudojant žodžius iš tos pačios raidės, apimant abėcėlę nuo A iki Ž. Paskaitę nustebsite, koks turtingas ir daug galimybių teikiantis lietuvių kalbos žodynas!

Skanios knygos“ įkūrėja, leidėja Lina Gudinienė ir jos įžvalgos, koks ypatingas „sielos maistas“ yra geri tekstai. Taip pat - gurmaniškiausi leidiniai iš „Skanių knygų“ lentynos bei įtraukiantis pasakojimas, kaip gimė ir Lietuvos rekordu tapo „Vienos raidės istorijos“.

Kodėl dažnai sakome „tuojau sužinosim, kuo KVEPIA visa ši istorija“? Kaip istorijos knygose siejasi su aromatų kompozicijomis kvepalų flakonuose? Kaip literatūra, personažai, istoriniai įvykiai įkvepia kvepalų kūrėjus ir kas iš to išeina? – klausimai, atsakymai ir ypatingų kvepalų „degustacija“ su parfumerijos eksperte, lietuvių kilmės parfumerijos autorių ekspozicijos „Scent Syndicate“ prodiusere Edita Vigelyte.

STAIGMENA kiekvienam susitikimo dalyviui: kviesime susikurti savo 2022 m. VASAROS PAŽADĄ, palinkėjimą, ketureilį, inspiraciją, nuotaiką, pasinaudodami „slaptu receptu“ iš „Vienos raidės istorijų“!

Vakaro metu patikusias knygas ir aromatus galėsite išbandyti ir įsigyti.
Gurmaniškas pasimatymas su skaniomis knygomis
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai