RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Edukacinis renginys „Elektroninio Mikio pėdsakais“

Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka
Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka ▶
Vyskupo skveras 1, LT-29145 Anykščiai
2019 m. gegužės 10 d. - 10:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 1776 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Gegužės 10 d., penktadienį, 10 val. Anykščių L. ir S. Didžiulių viešojoje bibliotekoje vyks modernaus formato interaktyvus edukacinis renginys 4–6 metų vaikams ir jų tėvams „Elektroninio Mikio pėdsakais“. Renginio tikslas – auginti socialiai atsakingą visuomenę, gebančią racionaliai naudoti elektronikos įrangą ir saugiai bei atsakingai su ja atsisveikinti.

Šiam tikslui Elektronikos platintojų asociacijos (EPA) iniciatyva dar pernai buvo sukurta paveikslėlių knygelė vaikams „Kaip meistrai padėjo Mikiui“, pasakojanti mergaitės ir jos elektroninio žaislo istoriją. Šios knygelės istorija taps motyvu ir Anykščiams skirtame renginyje.

Renginys Anykščiuose – praėjusiais metais labai sėkmingai Vilniuje pristatyto projekto tąsa. Susitikimas su knygelės iliustratore Eidvile Viktorija Buožyte, EPA projektų vadove Imanta Baltrūnaite buvo surengtas Nacionalinėje M. Mažvydo bibliotekoje. Čia vaikai vieni su kitais keitėsi elektronikos žaislais, o jų atsineštus sugedusius žaislus nemokamai taisė elektronikos meistrai.

Ypač didelio susidomėjimo ir pasisekimo sulaukęs renginys sostinėje paskatino Elektronikos platintojų asociaciją visą gražių idėjų paketą pristatyti ir kitoms šalies bibliotekoms. Tam papildomai buvo sukurta knygelės „Kaip meistrai padėjo Mikiui“ versija, skirta spalvinimui.

Gegužės 10 d., penktadienį, 10 val. prasidėsiantis ir dvi valandas truksiantis EPA iniciatyva vyksiantis renginys Anykščių viešojoje bibliotekoje (Vyskupo skveras 1) – visai šeimai smagus ir prasmingas veiksmas, kuriame Vilniaus formatą papildys knygelės spalvinimo dirbtuvės vaikams.

Nuoširdžiai lauksime Jūsų renginyje, kuriame galėsite pabendrauti su EPA atstovais, knygelę kūrusia dailininke ir elektronikos meistrais.

Ateikite ir susidraugaukite su elektronine įranga!
Edukacinis renginys „Elektroninio Mikio pėdsakais“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai