RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Paskaita su Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto profesoriumi dr. Rimvydu Laužiku

Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka
Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka ▶
Vyskupo skveras 1, LT-29145 Anykščiai
2018 m. lapkričio 13 d. - 14:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 1984 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Lapkričio 13 d. 14 val. Anykščių L. ir S. Didžiulių viešojoje bibliotekoje vyks vieša paskaita su Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto profesoriumi dr. Rimvydu Laužiku.

Kas yra propaganda? Kaip ją atpažinti? Kaip kuriamos ir skleidžiamos netikros naujienos? Kaip kultūros paveldas panaudojamas propagandinio naratyvo konstravimui?

Jeigu Jūs norite sužinoti atsakymus į šiuos ir kitus klausimus, maloniai kviečiame į Anykščių viešąją biblioteką, kur profesorius dr. Rimvydas Laužikas pristatys propagandos teoriją ir pasitelkiant praktinius pavyzdžius paaiškins, kaip netapti informacijos manipuliavimo aukomis, atsirinkti ir vertinti skirtingais kanalais pasiekiančią informaciją bei nustatyti informacijos šaltinio patikimumą.

Paskaitų ciklas vyksta pagal Lietuvos kultūros tarybos dalinai finansuojamą projektą „Skaitmeninių technologijų raštingumas, medijų turinio kritiškumas ir saugumas internete“.
Paskaita su Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto profesoriumi dr. Rimvydu Laužiku
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai