RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Mokymai „Skaitmeninių technologijų raštingumas, medijų turinio kritiškumas ir saugumas internete“

Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka
Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka ▶
Vyskupo skveras 1, LT-29145 Anykščiai
2018 m. lapkričio 8 d. - 10:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 1990 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Lapkričio 8 d. 10 val. visus maloniai kviečiame į Anykščių L. ir S. Didžiulių viešojoje bibliotekoje vyksiančius mokymus „Skaitmeninių technologijų raštingumas, medijų turinio kritiškumas ir saugumas internete“.

Mokymų metu kiekvienas dalyvis galės pažinti kintančią medijų aplinką bei suvokti jos teikiamus privalumus ir kylančias grėsmes, o jiems tai padaryti padės Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto doktorantas Tadas Žižiūnas ir socialinių tikslų ekspertas Darius Jokubaitis, kurie išsamiai supažindins su naujausiomis skaitmeninėmis technologijomis (virtuali realybė, 3D spauda, skaitmeninis realybės objektų redagavimas) bei praktiniais elgesio virtualioje erdvėje saugumo aspektais.

Kiekvienam iš mūsų svarbu mokėti tiek analizuoti medijų turinį ir įvertinti perduodamus pranešimus, tiek gebėti valdyti tradicines bei skaitmenines technologijas, suvokti savo kaip medijų vartotojo teises ir atsakomybes.

Paskaitų ciklas vyksta pagal Lietuvos kultūros tarybos dalinai finansuojamą projektą „Skaitmeninių technologijų raštingumas, medijų turinio kritiškumas ir saugumas internete“.
Mokymai „Skaitmeninių technologijų raštingumas, medijų turinio kritiškumas ir saugumas internete“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai