RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Kviečiame į susitikimą su „Misija Sibiras’18“

Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka
Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka ▶
Vyskupo skveras 1, LT-29145 Anykščiai
2018 m. spalio 19 d. - 17:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 2016 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Misija Sibiras’18“ ekspedicija truko vos dvi savaites, tačiau tikroji misija prasidėjo dabar, kai ekspedicijos dalyviai keliauja po visos Lietuvos ir pasaulio mokyklas, bibliotekas, bendruomenes ir įmones. Visas emocijas, kurias komanda krovėsi į kuprines Kazachstane, parsivežė į Lietuvą ir yra pasirengusi jomis pasidalinti jau dabar!

Misija Sibiras’18“ komanda savo emocijomis ir istorijomis Anykščiuose dalinsis jau spalio 19 d. 17 val.  Anykščių rajono savivaldybės Liudvikos ir Stanislovo Didžiulių viešojoje bibliotekoje (Vyskupo skv. 1, Anykščiai).  Kviečiame prisijungti prie pilietiškumo misijos sklaidos ir valandą truksiančiame susitikime „Kita stotelė – Misija Sibiras’18“ išgirsti 11 dienų kauptas, užrašinėtas ir vis iš naujo išgyventas emocijas iš ekspedicijos Kazachstano Respublikoje.
Kviečiame į susitikimą su „Misija Sibiras’18“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai