RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Berniukų ir jaunuolių choro „Ąžuoliukas“ koncertas

Kavarskas
Kavarskas ▶
Anykščių rajonas, Lietuva
2018 m. rugsėjo 9 d. - 11:00
Kaina 0 €
Renginys vyko prieš 2056 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Dalinamės su Jumis žinia, kviesdami į koncertą. Kavarsko Šv. Jono Krikštytojo bažnyčioje koncertuos  berniukų ir jaunuolių choras „Ąžuoliukas“, meno vadovas Vytautas Miškinis.

Beveik 60 metų gyvuojantys talentingų berniukų ir jaunuolių bei vyrų chorai yra nuostabus reiškinys muzikoje. Choras „Ąžuoliukas“ bene labiausiai garsinantis Lietuvą pasaulyje berniukų choras. Ilgokai reiktų vardinti visus šio kolektyvo kūrybinius garbingus tarptautinius laimėjimus, nuopelnus, pasaulio šalis, kuriose koncertuota.

VšĮAtvertos langinės“ kartu su Kavarsko Šv. Jono Krikštytojo parapija, organizuodami ir remdami choro „Ąžuoliukas“ koncertą, džiaugiasi galėdami klausytojams padovanoti šį renginį ir suteikti ypatingą malonumą klausant choro dainavimo.

Rudeniui su vasara susitikus, švelnia šiluma, branda ir gausa turtingiausiu metu - rugsėjo mėn. 9-ą dieną 11 val. Jūsų laukiame choro „Ąžuoliukas“ koncerte Kavarsko bažnyčioje. Chorui diriguos Linas Balandis. Koncertas nemokamas. Ateikite ir atsiveskite savo vaikus. Pasidalindami žinia, pakvieskite  draugus ir pažįstamus. Jei atvažiuosite iš toliau, galbūt automobilyje bus vietos ir garbaus amžiaus kaimynams, kuriems sunku atvykti į koncertą kitu būdu…
Berniukų ir jaunuolių choro „Ąžuoliukas“ koncertas
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
Eglė - 2018 08 31 08:58:40 (IP: 78.158.16.157)
AnonimasČia atvyksta nuostabiausias berniukų ir jaunuolių choro kolektyvas "Ąžuoliukas" iš Vilniaus! Anykštėnams ir Kavarsko miestelio žmonėms puiki dovana. AČIŪ ORGANIZATORIAMS! :)
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai