RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Liudo Mažylio knygos „99 metai po įvykio" pristatymas ir susitikimas su autoriumi

Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka
Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka ▶
Vyskupo skveras 1, LT-29145 Anykščiai
2018 m. gegužės 24 d. - 17:15
Kaina 0 €
Renginys vyko prieš 2162 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Gegužės 24 d., ketvirtadienį, 17.15 val. Anykščių L. ir S. Didžiulių viešojoje bibliotekoje kviečiame susitikti su Lietuvos mokslininku, Kauno Vytauto Didžiojo universiteto profesoriumi Liudu Mažyliu. Renginio metu profesorius pristatys savo knygą „99 metai po įvykio“.

Liudas Mažylis (g. 1954 m.) - chemikas, politologas. Ši jo knyga - literatūrinis debiutas. Tai žanras, kurį pats autorius vadina „veiksmo dokumentika“. Knygoje istoriniai faktai persipina su išmone. Rizikingos rekonstrukcijos papildo neginčytiną realybę. Tikras istorinis faktas - Vasario 16-osios Akto suradimas Berlyne - aiškinamas fantastinėmis prielaidomis. Kai kada pasitelkiama mistika. Pagrindinis veiksmas knygoje vyksta 99 metai po įvykio, taip pat ir kitose epochose. Taigi knygoje nuolat pasikartoja nesuvaldomo laiko, nesibaigiančių kelionių, ieškojimų ir išsipildymo motyvai. Čia - ir apie meilę, žinoma. Tegul ir nebūtinai laimingą.
 
Ši knyga yra grožinės literatūros kūrinys. Vardai, personažai, vietos ir nutikimai, išskyrus viešai žinomus, yra arba autoriaus vaizduotės kūriniai, arba naudojami kaip meninė priemonė. Bet koks panašumas į tikrus įvykius, vietoves ar asmenis yra visiškai atsitiktinis.
Liudo Mažylio knygos „99 metai po įvykio" pristatymas ir susitikimas su autoriumi
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai