RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Vilniaus Bernardinų bažnyčios choro „Langas“ koncertas

Kavarskas
Kavarskas ▶
Anykščių rajonas, Lietuva
2018 m. gegužės 5 d. - 17:00
Kaina 0 €
Renginys vyko prieš 2156 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Gegužės 5 d., šeštadienį, 17 val. Kavarskas sulauks svečių iš Vilniaus. Kavarsko Šv. Jono Krikštytojo bažnyčioje koncertuos Vilniaus Bernardinų bažnyčios chorasLangas“, kuriam diriguos jo vadovė Rita Kraucevičiūtė. Šis kolektyvas Kavarsko bažnyčioje surengs nemokamą koncertą, skirtą Motinos dienai.

Skaidriausiais gyvos muzikos garsais prisipildys Kavarsko bažnyčios skliautai ir, tikime, Jūsų širdys. Atvažiuokite, ateikite, pasikvieskite mamas, močiutes, panirkite į muzikos skambesį,  širdimi prisimindami ir pagerbdami svarbiausią žmogų savo gyvenime - Mamą.

Koncerto metu skambės keliolika klasikinės ir sakralinės muzikos kūrinių, kuriuos tarptautinių konkursų laureatas ir vienas geriausių Lietuvoje choras „Langas“ skiria Anykščių krašto žmonėms. Chorą į Kavarską pakvietė ir koncertą dovanoja VšĮAtvertos langinės“ vadovė Rūta Stanevičienė, bendradarbiaudama su Kavarsko Šv. Jono Krikštytojo parapijos klebonu dr. Nerijumi Vyšniausku ir Kavarsko seniūnu Algirdu Gansiniausku.  
Vilniaus Bernardinų bažnyčios choro „Langas“ koncertas
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai