RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Bronislovo Genzelio knygos „Politikos laisvamanio užrašai: sovietmetis, Sąjūdis, nūdiena“ pristatymas ir diskusija

Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka
Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka ▶
Vyskupo skveras 1, LT-29145 Anykščiai
2017 m. lapkričio 30 d. - 17:30
Kaina - €
Renginys vyko prieš 2311 d.
   
Nuotraukų: 11
Renginio akimirkaBronislavas Genzelis ir autoriaus knygos bendraminčiaiRenginio svečiai bedrauja su knygos autoriumi
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Bronislovo Genzelio knygos „Politikos laisvamanio užrašai: sovietmetis, Sąjūdis, nūdiena“ pristatymas ir diskusija vyks 2017 m. lapkričio 30 d. 17:30 val. Anykščių rajono savivaldybės Liudvikos ir Stanislovo Didžiulių viešojoje bibliotekoje (Vyskupo skv. 1, Anykščiai).

Kovo 11-osios Akto signataras, profesorius Bronislovas Genzelis vedamas įgimto teisingumo siekia jausmo autentiškai ir nepagražintai perteikia bei vertina jam žinomus istorijos faktus, kitų žmonių poelgius ir pasisakymus. „Veikiančių asmenų grupei anuomet Lietuvos erdvėje priskirčiau kovotojus (partizanai, disidentai), rėžimo tarnus (koloborantai) ir asmenis, sąmoningai siekiančius išlaikyti tautiškumą, valstybinį jausmą, vengiančius tiesioginės konfrontacijos su režimu, bet neišduodančius savo sąžinės, tikinčius, anksčiau ar vėliau, kad Lietuva taps laisva ir demokratine valstybe“.

Renginyje dalyvaus - knygos autorius Bronislovas Genzelis, Kovo 11-osios Akto signatarai, Seimo nariai, „Versmės“ leidyklos vadovas Petras Jonušas, knygos autoriaus bendraminčiai.

Renginio organizatoriai - Anykščių rajono savivaldybės Liudvikos ir Stanislovo Didžiulių viešoji biblioteka ir „Versmės“ leidykla.
Bronislovo Genzelio knygos „Politikos laisvamanio užrašai: sovietmetis, Sąjūdis, nūdiena“ pristatymas ir diskusija
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai