RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

„Auksinis protas“

Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka
Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka ▶
Vyskupo skveras 1, LT-29145 Anykščiai
2016 m. vasario 23 d. - 19:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 2956 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Vasario 23 d. 19:00 val. Anykščių L. ir S. Didžiulių viešojoje bibliotekoje (Vyskupo skv. 1). „Auksinis protas

Auksinio proto gyvi žaidimai, tai kiekvieną sezono antradienį, 19 valandą prasidedantys protmūšiai. Juose galite dalyvauti subūrę savo komandą arba jei tokios neturite, galite registruotis individualiai - komandą jums surasime mes. Komandoje gali būti ne daugiau 9 žaidėjų.

Kiekviename žaidime yra 5 turai, ture 10 klausimų, vienam klausimui atsakyti yra skiriama 1 minutė. Teisingas atsakymas vertinamas 2 balais, taigi per turą galite surinkti maksimum 20 balų. Trečias turas yra kitoks - jis vadinasi blitz turas ir jame yra 20 klausimų, kuriems atsakyti skirta 20 sekundžių. Trečio turo teisingas klausimo atsakymas yra vertinamas 1 balu, taigi bendra maksimali suma vėlgi yra 20 balų.

Visi turai išskyrus blitz turą turi po bonus klausimą, kurio vertė kyla nuo 4 iki 10 balų. Jį per žaidimą galima atsakyti tik vieną kartą. T.y. jei jūs atsakote į pirmo turo bonus klausimą (kuris yra vertas 4 balų) už kitus teisingai atsakytus bonus klausimus balų jau nebegausite.

Po kiekvieno turo komanda perduoda savo turo atsakymų lapelį vedėjų komandai, kurie greitai visus lapelius ištaiso. Paskelbiami teisingi atsakymai, bei ištaisius lapelius, rezultatai ir pradedamas kitas turas.

Po visų penkių turų susumuojami visi rezultatai ir jūs sužinote vakaro nugalėtojus! Žaidimas labai azartiškas ir įdomus, nes klausimai užduodami iš įvairiausių sferų ir labiau reikia ne konkrečių faktų žinojimo, o sugebėti surasti paslėptas užuominas ir išnarplioti klausimo prasmę.

Šio pavasario sezonas prasideda vasario 2 dieną, bus 12 žaidimų su papildomu neįskaitiniu žaidimu vasario 16 d. Paskutinis šio sezono žaidimas bus žaidžiamas balandžio 26 d. ir paskui susitksime finale gegužės 7!

„Auksinis protas“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai