RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Kreivo kino ir dekadanso savaitgalis „TWINPEAX“ (2006) - Antroji diena

Poilsio namai „Šilelis“
Poilsio namai „Šilelis“ ▶
Vilniaus g. 80, LT-29142 Anykščiai
2006 m. spalio 1 d. - 08:30
Kaina nuo 15 Lt
Renginys vyko prieš 6411 d.
   
Nuotraukų: 12
LempaAnykščių šilelisPoilsio namai
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
TWINPEAX 2006 - kreivo kino ir dekadanso savaitgalis

2006 m. rugsėjo 30 d. - spalio 01 d.

Rudeniui vis garsiau pučiant auksinius trimitus, norime visą keistuomenę ir bičiulius pakviesti į neįprastą kreivo kino renginį. Tai savotiškas pernai pabaigtos „Twin Peaks Party“ serijos tęsinys su nauja koncepcija ir kitokia programa. Šįkart - nė vieno Lynch'o filmo, mažiau prabangos imitacijų, - daugiau paprastumo, gamtos, kino įvairovės ir papildomos kultūrinės erdvės.

Kodinis susibūrimo pavadinimas lieka susietas su Twin Peaks'u, kuris ilgainiui tapo beveik bendriniu vardu, nusakančiu keistas vietas ir akistatą su anapusine realybe. Visas veiksmas vyks keistoje sanatorijoje, apgaubtoje nuostabios gamtos, šalia Anykščių. Kreiviausia kino programa specialiai įrengtame klube prasidės šeštadienio ryte ir tęsis iki sekmadienio paryčių. Šalia - įstabaus grožio Anykščių šilelis, Karalienės liūnas, Puntuko akmuo, miestelyje - keletas muziejų ir kt. įdomybės. Norintieji galės bovytis ne tik filmais, bet ir egzotiškomis procedūromis - povandeniniu masažu, purvo ir vaistažolių voniomis, elektroterapija, psichologo pagalba ir kt. :)

O dekadentiškų pramogų viršūne taps sekmadieninė išvyka bene vieninteliu Europoje tebeveikiančiu siauruoju geležinkeliu! Važiuosime kurortiniu maršrutu Anykščiai - Rubikiai - Anykščiai. Juk traukinių depas Twin Peaks miestelyje buvo viena svarbiausių ir šiurpiausių vietų... Ir tai - dar ne viskas, kas laukia šiame beprotybės meno bankete.

Filmų rodymo laikas (neskaitant neskelbiamų staigmenėlių):

SEKMADIENIS
- spalio 01 d.

08:30 val. Pee-wee's Big Adventure (trukmė 1:30)

11:00 val. Kelionė siauruoju geležinkeliu Anykščiai - Rubikiai - Anykščiai. (valandos sustojimas prie Rubikių ežero, kavinė, etc)

Nuo 14:00 val. - kiti kultūriniai apsilankymai - pasirinktinai - Šeimyniškėlių Vorutos pilis, Arklio muziejus, Geležinkelio muziejus, Vienuolio muziejus & Baranausko klėtelė, Puntukas & Puntuko brolis, Karalienės liūnas, Laimės žiburys, Šventosios užtvanka, Vetygalos atodanga, Raguvėlės ir Burbiškio dvarai, vyno darykla, Kavarsko hidroelektrinė, etc etc etc...

Visus, kurie norėtų sudalyvauti ir įdomiai praleisti vieną gražiausių rudens savaitgalių, prašome užsiregistruoti (kad žinotume dalyvių skaičių ir galėtume rezervuoti nakvynę, išvirti pakankamai juodos kavos, etc).

Išlaidos:

Auka už renginį - 15 Lt (aparatūra, klubas, karšti gėrimai, etc)
Siaurukas - 20 Lt (išnuomotas visas traukinio vagonas :)
Nakvynė - 26 Lt (išnuomotas visas pastato aukštas)
Kreivo kino ir dekadanso savaitgalis „TWINPEAX“ (2006) - Antroji diena
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai