ANYKŠČIŲ KULTŪROS DIENORAŠTIS

Bibliotekoje kvepėjo muilais - (2019 07 16)

   
Dirbtuvės
Dirbtuvės
Šiaučiulė Žydrūnė
Vokiečių poetas Johann Wolfgang von Goethe yra pasakęs: „Geriausias būdas išlaikyti draugystę – dalytis mintimis apie savo darbus. Žmones labiausiai suartina veikla“.

Liepos 10-osios popietę tuo galėjome įsitikinti patys. Į Kavarsko biblioteką savo patirtimi pasidalinti atvyko mūsų žavioji kolegė Inga Kilienė iš Svėdasų bibliotekos. Inga išmano kvapų terapiją, moka gaminti muilą ir užsiima daugybe įvairių veiklų. Į muilo gaminimo dirbtuvėles susirinkę kavarskiečiai turėjo progą išgirsti apie kvapų magiją ir pasigaminti sau rankų darbo muiliukų. Smagiai šnekučiuodamiesi kibome į darbus ir prisigaminome levandomis, citrinomis, apelsinais ir kitais nuostabiais kvapais dvelkiančius gražuolius muiliukus.

test

Nuoširdžiai džiaugiamės ir dėkojame Svėdasų bibliotekai už bendradarbiavimą. Smagu, kad turėjome galimybę savo lankytojams parodyti kažką naujo ir tikrai labai, labai įdomaus.

Kavarsko miesto bibliotekos informacija.
Kiti autoriaus straipsniai Kryptis 
 Autorius: Šiaučiulė Žydrūnė
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai