ANYKŠČIŲ KULTŪROS DIENORAŠTIS

Evos Tombak knygos „Minčių žvėrynas“ pristatymas Anykščiuose - (2019 03 19)

   
Eva Tombak
Eva Tombak
Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka
Kovo 20 d., trečiadienį, 19.00 val. Anykščių L. ir S. Didžiulių viešojoje bibliotekoje kviečiame susitikti su visuomenėje puikiai pažįstama žurnalų moterims leidėja, dabar jogos ir rašymo meditacijų mokytoja Eva Tombak ir panirti į naujausią jos knygą „Minčių žvėrynas“.

Užnugaryje palikusi leidybos verslą, laimės ieškojusi net egzotiškoje Australijoje, garsi moteris džiaugiasi save radusi visai ne ten, kur tikėjosi. Ji ne tik praktikuoja bei moko jogą, veda rašymo meditacijas, bet gilinasi ir į minčių procesus – šurmuliuojantį zoologijos sodą mūsų galvose.

Autorė kviečia pamatyti ir įvardyti mumyse gyvenančias „būtybes“ ir paieškoti laisvės už jų keliamo vidinio triukšmo:

Žvėrys yra mano iliuzijos ir tiesos, pergalės ir nesėkmės, trukdžiai ir degalai, neišsipildymai ir laimės. Gyvuliukai yra mano baimės ir pykčiai, kurie tai kiša koją gyvenimo džiaugsmui, tai spardo minkštąją ir įkvepia ieškoti naujų galimybių. Sakydama „atia, žvėrys“, aš atsisveikinu su iliuzijomis, atsiveriu naujiems potyriams.

Ši knyga – tarsi medaus masažas smegenims“, tvirtina knygos redaktorė Rosita Rastauskienė.

Renginį ves žurnalistė, jogos mokytoja Karolina Beleškienė.

Renginys nemokamas.

Tą pačią dieną, prieš knygos pristatymą, 17.30 val. visi norintys turės galimybę sudalyvauti jogos praktikoje ir rašymo meditacijoje su knygos autore. Užsiėmimo kaina 10 eurų. Norinčius dalyvauti šioje praktikoje kviečiame registruotis el. paštu idejulabas.avb@gmail.com arba telefonu 8 622 63395 (Indrė).

Ateikite, pažinkite ir sutramdykite savuosius minčių žvėris – juk pasaulis pirmiausia gimsta mūsų galvose!

test
Kiti autoriaus straipsniai Kryptis 
 Autorius: Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai