ANYKŠČIŲ KULTŪROS DIENORAŠTIS

2018 m. liepos 12–15 d. įvyks dešimtasis Devilstone festivalis - (2017 11 23)

   
Devilstone (2018)
Devilstone (2018)
Asociacija „Alt Events“
Alternatyviosios muzikos ir rokenrolo festivalis Devilstone dešimtąjį kartą įvyks Anykščių Dainuvos slėnyje 2018 m. liepos 12–15 d. Jubiliejiniam festivaliui vystome naujas idėjas bei kuriame planus ateinančiai vasarai. Kitų metų Devilstone išliks toks pat pločiu, perimetru ilgio ar scenų skaičiumi, mat renginys per pastaruosius keletą metų jau pasiekė maksimalią Dainuvos slėnyje įmanomą apimtį. Dabar visą dėmesį telkiame į muzikos turinį, įgyvendinimo kokybę ir dešimtmečio staigmenas. Yra ambicingų planų vėl išlįsti į miesto erdves.

#Devilstone18 hashtag‘u pažymėtas festivalis išlaikys iki šiol puikiai pasiteisinusią formulę, kurios esmę sudaro aktuali roko ir metalo muzika, elektroninė muzika, performansai bei parodos. Kaip ir kasmet planuojama festivalio branduolį sudaryti iš svarbių minėtų žanrų atlikėjų bei kylančių kūrėjų, unikalią festivalio programą pateikiant su ilgametės patirties bei savitų tradicijų užtaisu.

Nuo ketvirtadienio iki sekmadienio besitęsiančią programą užpildys apie 50 muzikinių vardų. Didžiąją dalį muzikinio turinio sudarys instrumentinės muzikos atlikėjai, o apie 10 elektroninės scenos atstovų užtikrins, kad netrūktų ir naktinio veiksmo. Daug dėmesio tradiciškai bus skiriama interaktyviai menų scenai „Masinė Hipnozė“ – ekspozicijoms, performansams, dirbtuvėms.

test

Į dešimtąjį Devilstone dedame nuo pirmojo festivalio kauptą patirtį bei siekiame įgyvendinti maksimaliai gerą ir įsimintiną reiškinį. Tai bus pirmasis festivalis per visą jo istoriją, kuris nepasiūlys kardinalių teritorijos pakeitimų bei panašaus pobūdžio permainų. Per paskutiniuosius keletą metų maksimaliai ištobulinome festivalio modelį, teritorijos išplanavimą, apgalvotai dedikavome kiekvieną sceną festivalio muzikinės įvairovės reprezentavimui. Belieka puoselėti tai, ką jau esame sukūrę. Darbus pradedame su simbolišku nusiteikimu ir neabejojame, kad dešimtasis pasižymės išskirtiniu šarmu!

Nuo 2009 m. vykstantis Devilstone yra vienas ryškiausių alternatyviosios muzikos renginių po atviru dangumi Baltijos šalyse. Festivalio turinys išsiskiria žanrų įvairove, aktualiais muzikiniais vardais ir pozityvia, rokenroliška atmosfera. Tai esktremalaus rokenrolo kurortas, kasmet laukiamas dėl muzikinių atradimų, meniškos armosferos bei originalių kūrybinių sprendimų.

Bilietai prekyboje nuo lapkričio 29 d.

Kiti autoriaus straipsniai Kryptis 
 Autorius: Asociacija „Alt Events“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai