ANYKŠČIŲ KULTŪROS DIENORAŠTIS

2015 metų rugpjūčio 7 dieną įvyks Medžių lajų tako atidarymas - (2015 08 03)

   
Medžių lajų takas
Medžių lajų takas
Anykščių raj. savivaldybė
Rugpjūčio 7d., 15 val. vyks Medžių lajų tako atidarymas Anykščių šilelyje šalia Puntuko akmens. Atidarymo renginį organizuoja Valstybinė saugomų teritorijų tarnyba prie Aplinkos ministerijos ir Anykščių regioninio parko direkcija


Renginio metu koncertuos Anykščių kultūros centro folkloro ansamblis „Valaukis“, savitu muzikos stiliumi ir įvairove išsiskiriantys „Saulės broliai“ bei chrizmatiškasis, abejingų nepaliekantis Jurgis Didžiulis su grupe.

test

Dėl riboto automobilių pastatymo vietų skaičiaus, renginio svečius kviečiame atvykti pėsčiomis arba dviračiais. Prašome būti atsargiais dviračio ir pėsčiųjų take vedančiame nuo Anykščių iki Puntuko akmens, nes šiuo taku bus nukreipiamas išvažiuojančių iš renginio mašinų srautas.


Medžių lajų takas unikalus ne tik Lietuvoje - tai pirmasis toks statinys Rytų Europoje. Takas medžių viršūnėmis vingiuoja 300 metrų ir veda į bokštą, nuo kurio galima pažvelgti į Anykščių šilelį, pasigrožėti Šventosios upės vingiais. Lankytojai galės pasivaikščioti tarp medžių lajų, pajusti naujų potyrių, pažinti kraštovaizdį ir gamtos vertybes.

Medžių lajų tako darbo laikas: (nuo rugpjūčio 8 dienos)
Kasdien 10:00-19:00 val.

Ekskursijų užsakymas:

Ekskursijų užsakymas telefonu: +370 381 51227.
Ekskursija su gido paslaugomis trunka 1 valandą.

Anykščių r. savivaldybės informacija

test
Kiti autoriaus straipsniai Kryptis 
 Autorius: Anykščių raj. savivaldybė
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai