RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Spektaklis „Valentino ragai“ / Panevėžio J. Miltinio dramos teatras

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2024 m. gegužės 8 d. - 18:00
Kaina 10,60 €
Iki renginio liko 8 d.
   
Gegužės 8 d., 18:00 val. spektaklis „Valentino ragai

„Apie spektaklį „Valentino ragai" pasakysiu Frydriko Nyčės žodžiais: „Kas turi kam gyventi, ištvers bet kokį kaip. Kas žino dėl ko, tas gali išgyventi bet ką."( K. Adukaitė).

Valentino ragai“ tai - kūrybinis tiltas. Toks buvo mano sumanymas ir pavyko sujungti du krantus Panevėžį ir Jonavą, į veiksmą įtraukti tų miestų gyventojus. Jis patiks ir pagyvenusio amžiaus žmonėms ir jaunimui, linksmas, intelektualus su gera pabaiga.

Spektaklio režisierius - Marius Cemnickas. Vaidina du J. Miltinio dramos teatro aktoriai: Marius Cemnickas ir Jolita Skukauskaitė. Trys jonaviečiai aktoriai: Gediminas Gutauskas, Kristina Adukaitė, Ernesta Legienė.

Spektaklis „Valentino ragai" apie praleisto šanso nebuvimą. Juk yra posakis: „Kai Dievas uždaro duris, atidaro langą"... Tik kartais taip stipriai įbedam kaktas į tą langą, kad paprasčiausiai sunku jį atidaryti..." ( J. Skukauskaitė).

BILIETAI
Spektaklis „Valentino ragai“ / Panevėžio J. Miltinio dramos teatras
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai