RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Animacinis kino filmas „Titina Šiaurės ašigalyje“ (2023m.)

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2023 m. gruodžio 22 d. - 15:00
Kaina 5,30 €
Renginys vyko prieš 218 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Gruodžio 22 dieną, 15.00 val.

Ar žinojote, jog žmonės Šiaurės ašigalį pirmą sykį pasiekė kartu su žavinga kalyte Titina? Iš benamės Romos gatvėse ji tapo žvaigžde! Kai žymusis norvegų keliautojas Roald’is Amundsenas pakvietė italų inžinierių Umberto Nobile pastatyti orlaivį ekspedicijai į Šiaurės ašigalį, tokios kompanjonės jis nesitikėjo. O Nobile net negalvojo palikti Titinos, nes nesiskyrė su ja nuo tada, kai sutikęs pamilo ir priglaudė. Visus smagiausius gyvenimo nuotykius ir didžiausius pavojus jie išgyveno kartu!

„Mažuosius atradėjus kviečiame į žmogaus (ir šuns!) dar neaplankytas Žemės vietas. Šmaikštus pasakojimas apie neįtikėtinus nuotykius ir atradimus žadina norą keliauti, pažinti pasaulį ir domėtis istorija. Pamatysite ir tikrus kadrus iš pirmosios ekspedicijos į Šiaurės ašigalį. O svarbiausia, kad viskas bus papasakota taip, kaip šie nuotykiai atrodė juose dalyvavusiai šunytei.“ (Dovilė Grigaliūnaitė)

Šiemet festivalyje rodytas animacinis filmas TITINA ŠIAURĖS AŠIGALYJE. Žiemiškas, mielas, protingas filmas ir labai įdomus tiek vaikams, tiek suaugusiems!

BILIETAI
Animacinis kino filmas „Titina Šiaurės ašigalyje“ (2023m.)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai