RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Animacinis kino filmas „Kentervilio pilies vaiduoklis“ (2023m., Trukmė: 89 min)

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2023 m. gruodžio 13 d. - 15:30
Kaina 5,50 €
Renginys vyko prieš 172 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Gruodžio 13 d., 15:30 val.

Nuo gruodžio 8 dienos kino teatruose – paslaptinga, nuotaikinga, pilna smagaus juoko ir visai, visai nebaisi animacinė komedija mažiems ir dideliems apie vaiduoklį, nužengusį tiesiai iš literatūros klasiko Oskaro Vaildo kūrinio „Kentervilio pilies vaiduoklis“.

Seras Saimonas de Kentervilis jau 300 metų vaidenasi savo pilyje ir labai mėgsta tai daryti! Ne vienas svečias išdrįsęs apsistoti vaiduoklio valdose greit iš ten pabėgdavo, o visa tai serui Kenterviliui sukeldavo daug smagaus juoko. Bet, kai senojoje pilyje apsigyvena ponas Otisas su savo šeimyna, senąjį vaiduoklį ištinka šokas! Pasirodo, naujiesiems pilies šeimininkams, vaiduokliški gąsdinimo „bajeriukai“ visai nebaisūs ir …truputį pasenę. Kad ir kokį gąsdinimo būdą pasirinktų seras Kentervilis, šiuolaikiškai šeimynėlei tai tik dar labiau patinka! Senasis vaiduoklis skraido po savo pilį susiėmęs už galvos! Kur tai matyta! Jį, „gąsdinimo profesionalą“, sugebėjo kaip reikiant įbauginti pono Otiso padaužos dvynukai sūneliai Kentas ir Luisas. O ambasadoriaus Otiso žmona ponia Lukrecija pasiūlo jam tepaliuko, sutepti žvangančias grandines, nes prie tokio triukšmo užmigti neįmanoma! Serui Kenterviliui tai baisiausia gėda! Jeigu ir toliau taip bus, jis – seras Kentervilis amžiams praras šiurpiausio gąsdintojo reputaciją! Susidraugavęs su jaunąja panele Virginija, žavusis vaiduoklis papasakoja neįtikėtiną savo gyvenimo istoriją ir štai tada prasideda patys tikriausi, pilni įdomiausių paslapčių nuotykiai.

Keliaukite į paslaptingą vaiduoklių pasaulį smagiai pasijuokti, susipažinti su stebuklų ir paslapčių kupina Oskaro Vaildo kūryba, pasisemti pačios geriausios nuotaikos kino teatruose nuo gruodžio 8 dienos.

 
KENTERVILIO PILIES VAIDUOKLIS
(THE CANTERVILLE GHOST)

FILMO PREMJERA: 2023 12 08

REŽISIERIUS: Kim Burdon, Robert Chandler

AMŽIAUS CENZAS: N-7

TRUKMĖ: 89
min.

VAIDMENIS ĮGARSINO
: Algirdas Dainavičius (Seras Kentervilis); Jurgis Damaševičius (Hairamas); Juozas Gaižauskas (sodininkas); Sergejus Ivanovas (Henris); Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė (Virginija); Neringa Varnelytė (Aldžernyn); Edita Zizaitė (ponia Amini);

ŽANRAS: nuotykių animacija

ŠALIS: Didžioji Britanija
Animacinis kino filmas „Kentervilio pilies vaiduoklis“ (2023m., Trukmė: 89 min)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai