RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Išskirtinis koncertinis turas „10 – metų scenoje kartu“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2023 m. lapkričio 23 d. - 18:00
Kaina nuo 18 €
Renginys vyko prieš 168 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Išskirtinis koncertinis turas „10 – metų scenoje kartu

Lapkričio 23 d., 18:00 val.

Operos solistė Ona Kolobovaitė

Pirmasis Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro smuikas Zbigniev Levicki

Gitaros virtuozas Aurelijus Globys

Ona Kolobovaitė, Aurelijus Globys ir Zbigniev Levicki scenos partneriai jau 10 metų, minėdami šią sukaktį kviečia ištikimiausius savo klausytojus į šventinį ir ypatingą koncertą. Šiai progai atlikėjai paruošė išskirtinę programą, atrinktą per dešimt metų.

Operos solistė Ona Kolobovaitė, pirmasis Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro smuikas Zbigniev Levicki ir gitaros virtuozas Aurelijus Globys kviečia Jus į ypatingą jubiliejinių koncertų turą, kuriame švenčia 10 metų kūrybinio kelio scenoje sukaktį.

Šventinėje programoje atlikėjai pristatys dešimtmečio geriausius momentus, naujus muzikinius kūrinius ir virtuoziškus pasirodymus.

„Mes kviečiame Jus prisijungti prie mūsų, dalintis šia ypatinga akimirka ir kartu švęsti muzikos magiją, kurią sukūrėme šiame dešimtmečio kūrybiniame kelyje. Išgirsite daug naujų bei pačių gražiausių ir virtuoziškiausių melodijų iš projekto “Amžių dvikova”.

Skambės ispaniskos aistros ir meilės pripildytos vokalinės improvizacijos atliekamos operos solistės Onos Kolobovaitės.Tai bus vakaras, kuris paliks jums ne tik džiaugsmo, bet ir nepakartojamos muzikinės patirties prisiminimus."

BILIETAI
Išskirtinis koncertinis turas „10 – metų scenoje kartu“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai