RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Andriaus Mamontovo koncertinis turas „Vienas“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2023 m. lapkričio 18 d. - 19:00
Kaina nuo 26 €
Renginys vyko prieš 166 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Andrius Mamontovas – dainininkas, kompozitorius, dainų autorius. Mažai rastum Lietuvoje žmonių, kurie negirdėjo ar kartu nedainavo legendinės „Laužo šviesos“. Andriaus kuriamos ir atliekamos dainos užburia skambesiu ir nepalieka abejingų. Jo muzika užaugino ne vieną lietuvį.

Per 40 metų scenoje gausybe dainų gerbėjus džiuginantis Andrius, visa širdimi ir vėl kviečia jas dainuoti kartu. Lapkričio 4 d. startuoja Andriaus Mamontovo koncertinis turas „Vienas“. Nuo lapkričio 4 iki sausio 3 dienos atlikėjas ketina aplankyti 13 Lietuvos miestų. Pasirodymų metu ne tik skambės klausytojų pamėgtos dainos, gerbėjai taip pat gaus galimybę pabendrauti ir su pačiu Andriumi, užduodami jam klausimus.

Koncertinio turo metu scenoje atlikėjas pasirodys vienas, tačiau ketina groti keliais instrumentais. „Grosiu keliais instrumentais. Patinka įvairūs skirtingų dainų atlikimo būdai. Taip pat, prašysiu, kad žmonės siųstų klausimus į sceną, kad koncerto metu įvyktų ir pokalbis su jais. Nuolat ieškau kaip kitaip galėčiau atlikti savo net ir visiems žinomas dainas. Norisi kas kartą suteikti joms naują atspalvį ir tuo pačiu, kad klausytojams tai būtų visiškai atpažįstama. Taip pat man labai svarbu ir pačiam turėti naują jausmą, kad netapčiau tik automatiškai atliekantis tai, ką visi ir taip žino. Šiam ieškojimui pabaigos nėra“, – apie koncertinį turą pasakoja Andrius.

Iki pasimatymo sako Andrius Mamontovas ir kviečia visus pasinerti į muzikos skambesį.

Bilietai ir informacija - mamontovas.lt
Andriaus Mamontovo koncertinis turas „Vienas“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai