RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Vokalinės muzikos koncertas „Taip skamba naktimis“

Anykščių koplyčia / Pasaulio anykštėnų kūrybos centras
Anykščių koplyčia / Pasaulio anykštėnų kūrybos centras ▶
Vilniaus g. 36, LT-29145 Anykščiai
2023 m. lapkričio 4 d. - 16:00
Kaina 5 €
Renginys vyko prieš 186 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
„Vakaro žara už girių jau gęsta, mėlynam danguj žvaigždžių šviesa, o jūroj žiburiai…“ V. Bložė

Lapkričio 4-ąją dieną, šeštadienį, 16:00 val. Anykščių koplyčioje - Pasaulio anykštėnų kūrybos centre (Vilniaus g. 36) kviečiame į kamerinės - vokalinės muzikos koncertą „TAIP SKAMBA NAKTIS“.

Koncerto programoje išgirsite V. Kernagio, B. Dvariono, S. Šimkaus, J. Karoso, V. Klovos bei kt. lietuvių kompozitorių dainas, kurias atliks

Giedrė Kisieliūtė (sopranas), Regimantas Gabšys (baritonas) ir Julian Germanowicz (fortepijonas).

Giedrė Kisieliūtė
- operos dainininkė, sopranas, tarptautinių konkursų laureatė, dalyvavusi ne viename respublikiniame ir tarptautiniame festivalyje, neseniai baigusi Lietuvos muzikos ir teatro akademiją doc. Saulės Šerytės dainavimo klasėje, metams išvykusi stažuotei į Italiją (Florencijoje), šiuo metu aktyviai koncertuoja Lietuvoje.

Regimantas Gabšys - operos solistas, baritonas, šiuo metu baiginėjantis magistrantūros studijas Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, prof. Vladimiro Prudnikovo dainavimo klasėje. Aktyviai koncertuojantis, dalyvaujantis operų pastatymuose Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre.

Julian Germanowicz - pianistas ir vargonininkas, šiuo metu fortepijono atlikimo meną studijuoja Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje prof. Aleksandros Žvirblytės klasėje. Koncertuoja kaip solistas, kaip koncertmeisteris bei kaip įvairių ansamblių dalyvis, Lietuvoje ir užsienyje.

Įėjimas: 5 eurai.
Vokalinės muzikos koncertas „Taip skamba naktimis“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai