RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Šokio vakaras „Tango. Historia de Un Amor“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2023 m. spalio 27 d. - 18:00
Kaina nuo 16 €
Renginys vyko prieš 183 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Ar kada nors esate matę net dešimt argentinietiško tango šokėjų vienu metu scenoje ir šokančių nuostabios muzikos apsupty?..

Tango banga vilnija per Lietuvą ir Vilniaus tango teatras pristato dar vieną įspūdingą šou su tango žvaigždėmis, jaunais, talentingais ir charizmatiškais argentiniečiais -TV3 projekto "Tangomanai" dalyviais Juan Pablo Bulich, Rocio Garcia Liendo, Jose Lugones, filmo "Un Tango Mas" žvaigžde ir Jose Lugones partnere Ayelen Alvarez Mino, spindinčiais talentu ir įstabiomis šokio technikomis šokėjais Soledad Mallo, Adriel Bournissen, Rūta Keller, Alexis Gonzalez, Emmanuel Riquelme, Ieva Eisimante ir kt.

"Lietuva jau seniai nebėra ta šalis į kurią užsuka tik gęstančios žvaigždės. Lietuva yra šalis, kurioje gyvena žingeidūs, atviri ir laisvi žmonės. Nepaprastai džiugu, kad pas mus, pasidalinti savo emocijomis tango scenoje ir patirtimis su šios įstabios kultūros gerbėjais ir šokėjais, noriai atvyksta pirmo ryškumo žvaigždės. Kada viename iš Buenos Airių tango šou pamačiau šokančius tango profesionalus - negalėjau patikėti savo akimis, kad galima TAIP šokti! Tai buvo stebuklas vykstantis man prieš akis ir nuostabu, kad nuo šiol Lietuvos žiūrovai gali išvysti šio žmonijos nematerialaus paveldo stebuklą ne televizijos ekrane ar Youtube kanale, o gyvai, prieš savo akis ir pasimėgauti jų kuriamu stebuklu",- sako Vilniaus tango teatro vadovas Sigitas Repšys ir priduria, kad "šį kartą Vilniaus tango teatras apkeliaus virš trisdešimties Lietuvos scenų ir be įspūdingų pasirodymų pakvies lietuvius į argentinietiško tango meistriškumo pamokas su pačiais tikriausiais tango meistrais!"

Choreografas-režisierius Sigitas Repšys

Šviesa ir garsas: MODIS events

BILIETAI
Šokio vakaras „Tango. Historia de Un Amor“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai