RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Atviri pokalbiai / Tema: Santykiai su priešinga lytimi

Anykščių jaunimo klubas
Anykščių jaunimo klubas ▶
Vyskupo skveras 1, LT-29145 Anykščiai
2023 m. spalio 23 d. - 16:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 196 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Jau ateinantį spalio 23-iosios pirmadienį, 16 valandą, kviečiame į ATVIRUS POKALBIUS, o šio mėnesio tema - SANTYKIAI ir šį pirmadienį kalbėsime apie santykius su priešinga lytimi.

TRUMPAI APIE RENGINĮ:

“Susitikimas su kitu žmogumi visada praturtina ir atskleidžia, ką nors nauja: negirdėtą nuomonę, požiūrį ar mintį, skirtingą vertybių sistemą, kitokį gyvenimo būdą ar patyrimą, drąsos pavyzdžius – kairtais herojiškus – skatina peržvelgti, kai ką atgaivinti, ką apleidome, ar kai ko išsižadėti, ką pervertinome...” (G. Colombero)

Kas yra santykis ir kur jis veda mus? Nuo ko jis prasideda ir kuom baigiasi, ką palieka mumyse? Ar mes žmonės galėtume gyventi be ryšio, santykio, bendravimo - ką tai mums duoda?

Kviečiu „atsinešti“ savo klausimus, nuomones, pamąstymus. Atvirai ir paprastai kalbėsime, dalinsimės, gilinsimės ir tyrinėsime SANTYKĮ SU PRIEŠINGA LYTIMI...

Susitikimą veda Arnoldas Jurevičius - keliautojas, tyrinėtojas, Jogos instruktorius, sertifikuotas koučeris, Klaipėdos universiteto psichologijos studijų paskutinio kurso studentas.

IKI PASIMATYMO ATVIRUOSE POKALBIUOSE
Atviri pokalbiai / Tema: Santykiai su priešinga lytimi
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai