RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Spiningavimo varžybos „Rubikiai 2023“

Rubikių ežeras
Rubikių ežeras ▶
Anykščių rajonas, Lietuva
2023 m. spalio 21 d. - 08:00
Kaina 40 €
Renginys vyko prieš 200 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Rubikių žuvys vėl kviečia!

Kalendoriuje apibraukta Spalio 21-oji? Nekantru? Jaudulys? Ešeriukai skraido pilve vien pagalvojus? Taip, spiningavimo varžybos jau visai netrukus! Nuo 2011 metų, gilias tradicijas turinti, Anykščių žvejų lygos organizuojama spiningavimo fiesta šiais metais bus itin stipri. Draugai, azartas, juokas, karštas maistas ir gėrimai - bus! Galimybė gyvai pamatyti kokią įrangą naudoja žvejai profesionalai, paprašyti patarimų ir rekomendacijų, o gal pačiam pasidalinti patirtimi norėsis? Žinoma! Kur daugiau rasi tiek žmonių vienoje vietoje kurie laikys ištempę ausis kai pasakosi apie neištrauktą gyvenimo lydeką? Sugautą svajonių ešerį kurio niekas nematė? Visi linksės galvom, džiaugsis ir liūdės kartu! Prizai? O kaip tau skamba 1000 europietiškų už pirmą vietą? Esi vertas? Užsiregistruok ir įrodyk!

Šiais metais rėmėjai tikrai pasistengė. Tariame ačiū ir žemai lenkiame galvą prieš:

* FishON.lt - būk tikras, kad čia apsipirkus ant veido išsilenks šypsena, kaip išlinksta tavo "ultralaitas" įkirtus kilograminį ešerį. Tokiais atvejais privaloma apsiginkluot patikimais valais, kad lūpos neišvirstų į kitą pusę ešeriui nutrūkus. "Seaguar" valą pasirinkęs neapsiriksi! Šio gamintojo valų asortimentas visiems tavo poreikiams www.fishon.lt internetinėje parduotuvėje arba fizinėje parduotuvėje Klaipėdoje, Jūreivių g. 25.

* KA-lures - masalai pagaminti po Lietuviška vėliava, tautiečių rankomis. Subalansuoti Lietuvai, bet žmonės kalba, kad užsienyje irgi puikiai veikia! Užsuk ir išsirink savo mėgstamiausius https://www.facebook.com/KAluresHub

* Geležinis Lydys - daugkartinis, laiko patikrintas šių varžybų rėmėjas ir patikimas tavo partneris renkantis naujus žvejybos įrankius. Įsitikink apsilankęs www.gelezinislydys.lt arba fizinėje parduotuvėje Vilniuje, V. Grybo g. 17.

* Anykštėnai kalba, kad toli ieškot nereik. Vilniaus g. 20, Anykščiuose, vietinių mylima parduotuvė "Viskas žvejui". Pavadinimas neapgauna!

* zvejybosreikmenys.lt - tikrai neapsiriksi užsukęs į šią internetinę parduotuvę. Tvarkingai ir aiškiai viskas išdėliota. Geros kainos ir gera nuotaika garantuota! Užsuk jau dabar (www.zvejybosreikmenys.lt) ir įvertink pats!

* Jeigu nepavyks pagauti varžybų metu, tikrai pavyks nuvažiavus į ekologiškos žuvininkystės ūkį "Arvydai" (www.arvydai.lt). O jei nori, kad tavo vandens telkinyje žuvies būtų gausu - įžuvink! Tau padės www.mailius.lt

* Landessa - šalta kava, kakava, desertai ir pieno kokteiliai iš aukščiausios kokybės arabikos. Susipažink su produkcija (https://www.facebook.com/profile.php?id=100067007354072) ir čiupk pamatęs parduotuvės lentynoje!

* Kol dar valtis saugiai neprišvartuota krante, o automobilis nepriparkuotas garaže, bet taip norisi kažko tikro - nealkoholinis alus "Gubernija"! Skanaus!

* Nėra paslaptis, kad skaniausios daržovės gimsta Audriaus Juškos ūkyje (https://www.facebook.com/audriausjuskosukis) Nuo 1998 metų čia puoselėjamos šeimos tradicijos ir taikomi aukščiausi ūkininkystes standartai.

* Visi žino, kad žvejai geriausių vietų neišduoda. Šventa tiesa! Todėl niekam nesakykit, kad visi žvejai Anykščiuose valgo "Mandri Puodai" (https://www.facebook.com/mandripuodai). Jie ten renkasi prieš žvejybą, po žvejybos ir kartais vietoj žvejybos. Tik niekam nesakyk!

* Visiems norintiems suprasti kuo gyvena Anykščių kraštas - www.nyksciai.lt bus jūsų gidas! Užsuk pasidomėti. Gal rasi save įamžintą sveriant lydekas varžybų dieną!
Spiningavimo varžybos „Rubikiai 2023“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai