RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Taikos vakaras Angelų muziejuje

Anykščių Sakralinio meno centras / Angelų muziejus
Anykščių Sakralinio meno centras / Angelų muziejus ▶
Vilniaus g. 11, LT–29145 Anykščiai
2023 m. spalio 12 d. - 17:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 199 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Mes negalime išgelbėti pasaulio, padaryti taip, kad jame būtų taika, tačiau kiekvienas geras darbas, kurį atliekame, kiekviena šviesi mintis slopina mūsų nerimą ir pyktį. Todėl spalio 12 d., ketvirtadienį, 17 val. kviečiame solidarizuotis ir susitelkti bendrystėje už taiką ir šviesą pasaulyje.

Šio vakaro metu Angelų muziejuje-Sakralinio meno centre (Vilniaus g. 11, Anykščiai) jūsų lauks muzikinė programa. Taip pat teletiltu bendrausime su Izraelyje, Herzliya mieste, gyvenančia anykštėne Daiva Maldaikyte-Sakal ir šiuo metu pas ją viešinčia mama Palma Maldaikiene, kurios pasidalins savo asmenine šių dienų realybe ir nuotaikomis.

Bus sukurta jauki aplinka patiems mažiausiems. Vyresni vaikai turės galimybę virtualios realybės akinių pagalba žvilgtelėti į dailininko Jono Rimšos kūrybos pasaulį.

Skirkime daugiau laiko pasidžiaugti gražiais dalykais, kurie mus supa čia ir dabar. Dažniau apkabinkime vaikus ir pabūkime jų pasaulyje. Ieškokime šviesos savyje. Juk viskas prasideda nuo mūsų. Gėris „gimdo“ Gėrį, o Meilė yra pats stipriausias pasaulio ginklas.

Lai angelai saugo visus vaikus ir jų šeimas abejose pusėse.
Taikos vakaras Angelų muziejuje
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai