RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

XI festivalis „Muzikos savaitgaliai Anykščiuose“ / Koncertuoja „Trio GRAZIOSO“

Anykščių Sakralinio meno centras / Angelų muziejus
Anykščių Sakralinio meno centras / Angelų muziejus ▶
Vilniaus g. 11, LT–29145 Anykščiai
2023 m. rugpjūčio 13 d. - 17:00
Kaina nuo 3 €
Renginys vyko prieš 269 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Rugpjūčio 13 d. 17 val. kviečiame atvykti į Angelų muziejų-Sakralinio meno centrą (Vilniaus g. 11, Anykščiai), kur jūsų lauks Trio Grazioso koncertas.

BILIETŲ KAINOS:

Suaugusiems - 5 Eur

Moksleiviams, studentams, pensininkams - 3 Eur

Trio GRAZIOSO

JOANA GEDMINTAITĖ (sopranas) - LNOBT operos solistė, kurianti pagrindinius vaidmenis. Ne kartą yra pelniusi Metų operos solistės vardą. 2015 m. ir 2021 m. apdovanota „Auksiniu scenos kryžiumi“. Tarptautinių konkursų laureatė, aktyviai koncertuoja žinomiausiose Lietuvos ir užsienio salėse.

VIKTORIJA MARIJA ZABRODAITĖ (fleita) - gerai žinoma muzikos melomanams. 2005 m. atlikėjai suteiktas meno kūrėjos vardas. Ji atlieka įvairias programas koncertų cikluose, dažnai matoma festivalių bei koncertų afišose, pasirodo su įvairių sudėčių ansambliais, koncertuoja Lietuvoje ir užsienyje.

NIJOLĖ BARANAUSKAITĖ (fortepijonas) - geidžiama dainininkų ir instrumentalistų koncertmeisterė, taip pat rengianti solines programas, tarptautinių konkursų laureatė, ne kartą apdovanota diplomais kaip geriausia konkurso koncertmeisterė.

TrioGrazioso“ savo koncertinę veiklą pradėjo 1997 m. Ansamblio repertuare įvairių autorių ir epochų kūriniai, tarp kurių reikšmingiausią vietą užima romantinės muzikos palikimas. Trio Grazioso daug koncertuoja Lietuvoje, kolektyvo pasirodymai sulaukė pripažinimo Danijoje, Vokietijoje, Lenkijoje. 2006 m. „Grazioso“ išleido kompaktinę plokštelę. Ansamblio įrašų yra Lietuvos Nacionaliniame radijuje ir televizijoje.

Organizatoriai:

Anykščių menų centras

Rėmėjai:

Lietuvos kultūros taryba

Anykščių rajono savivaldybė
XI festivalis „Muzikos savaitgaliai Anykščiuose“ / Koncertuoja „Trio GRAZIOSO“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai