RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Miško festivalis (2023) / Antroji diena

Šimonių giria
Šimonių giria ▶
Anykščių ir Kupiškio rajonai
2023 m. liepos 23 d. - 12:00
Kaina 20 €
Renginys vyko prieš 284 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Pasižymėkite datą, nupūskite dulkes nuo palapinės ir ruoškitės į Šimonių girią!

Liepos 22-23 dienomis Miško festivalis jau šeštus metus kviečia susiburti visus, kuriuos domina ekologinė kultūra. Šių metų glaustas festivalio formatas leis atsikvėpti gamtoje, artimai susipažinti su festivalio rezidencijų dalyviais, sudalyvauti jų organizuojamose dirbtuvėse bei kūrybos pristatymuose, pamatyti ką sukūrė jaunieji kino stovyklos dalyviai ir žinoma, kelioms dienoms panirti į miško festivalio bendruomenės gyvenimą.

Dviejų dienų festivalio programą sudarys:

Meno rezidencijos „Bendra-būvis“ dalyvių programa;

Tarptautinė menininkų grupė, savaitę laiko kartu tyrinėjusi skirtingų gyvybės formų sugyvenimo būdus Šimonių girioje, pristatys savo kūrybą ir atradimus.

Kino kūrybinių dirbtuvių dalyvių filmų peržiūros;

Festivalio kino dirbtuvėse savaitę reziduojančių jaunų (15-19m) žmonių šviežiai sukurtų filmų premjeros.
Girių spiečiaus sąskrydis;

Girių spiečiaus – organizacijų ir žmonių sambūrio, siekiančio gyvybei palankesnės miškų politikos – susibūrimas, prisistatymas ir neformalus pasitarimas gamtoje.

Galimybė susipažinti su ekologinės kultūros ir gamtosaugos lauke dirbančių bendraminčių veikla ir įžvalgomis, užmegzti naujas pažintis ar bendras iniciatyvas, ar pasitarti dėl jau gyvuojančių projektų.

Festivalio draugų programa;

Dirbtuvės/ paskaitos/ diskusijos/ muzika; – suneštinė programos dalis, atvira jūsų idėjoms ir pasiūlymams (rašykite mums norėdami prisidėti)!

Bendra vakarienė ir pusryčiai, pokalbiai prie laužo, gaivinanti Šventosios upė, miško maudynės ir kiti rezidentų bei jų lektorių vedami patyriminiai pasivaikščiojimai po Šimonių girią.

Festivalis vyks senoje XIXa sodyboje sodyboje Šimonių girios gilumoje. Tikslia lokacija pasidalinsime su užsiregistravusiais dalyviais. Atvažiuodami pasiimkite patogius rūbus buvimui gamtoje, užkandžių, dubenėlį, šaukštą, puodelį vandeniui / arbatai, priemonių nuo uodų, jei jie jus erzina. Jei liksite nakvoti, pasirūpinkite palapine, ir kuo užsikloti / ką pasikloti, nebent mėgstate miegoti tiesiog ant žolės po atviru dangumi ar tipi palapinėje prie ugnies.

Kad žinotume, kiek jūsų laukti, ir kokio dydžio katiliuką troškinio kaisti, atvykstančius prašom užsiregistruoti čia: https://forms.gle/R13ntQ2ZiRjg7j4f6 bei prisidėti prie festivalio kūrimo ir bendro troškinio pervedant pasirinktą auką (nuo 20 Eur)

Rekvizitai:

Anykščių Jurzdiko bendruomenė ( Kodas 303502356)

Sąskaita: LT607300010153309901 (Swedbank)

Paskirtis: Parama Miško festivaliui (Vardas Pavardė).

P.S.: Sekmadienį šalia esančioje Inkūnų bažnyčioje nuo 11 val. vyks tradiciniai Šv. Vincento atlaidai, tad norintys, taip pat galės sudalyvauti tradicinėje procesijoje ir šv. mišiose bei pamatyti medinę Inkūnų bažnyčią iš vidaus.
Miško festivalis (2023) / Antroji diena
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai