RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Bare „Industrija“ groja Andresas / Kasparas Groja / Ripe Rhythm

Baras „Industrija“
Baras „Industrija“ ▶
A. Baranausko 14-2, LT-29132 Anykščiai
2023 m. birželio 30 d. - 20:00
Kaina 5 €
Renginys vyko prieš 304 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Pirmojo vasaros mėnesio paskutinį penktadienį pasitiksime neįprastai : svečiuose lankysis seniai girdėtas ir matytas vyrukų trioAnykščių. Gerą dešimtmetį vietinius ir ne tik šokdinę didžėjai po ilgos pertraukos vėl susivienys ir sugrįš užkurti gerą vakarėlį būtent INDUSTRIJOJE!

Andresas, Kasparas Groja ir Ripe Rhythm serviruos ne tik šviežius kūrinius, nuo kurių drebės sienos, bet pasiruoš ir nostalgiškų garsų, dėl kurių trijulė Anykščiuose geriausiai ir žinoma. Kartu leisimės į ilgą, trankią ir nepamirštamą vasaros naktį!

Įėjimo kaina : 5€. Renginio pradžia - 20:00.

Renginys galimai bus filmuojamas ir fotografuojamas, o medžiaga naudojama baro reklamos tikslais. Be to, Industrija vadovaujasi vidaus taisyklėmis ir pasilieka teisę neįleisti nepageidaujamų svečių arba išprašyti įžeidinėjančius, trukdančius kitų laisvei ar kenkiančius vakarėlio atmosferai asmenis.
Bare „Industrija“ groja Andresas / Kasparas Groja / Ripe Rhythm
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai