RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Pokalbių antradienis / Grožio popietė su Simona

Anykščių jaunimo klubas
Anykščių jaunimo klubas ▶
Vyskupo skveras 1, LT-29145 Anykščiai
2023 m. gegužės 23 d. - 17:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 431 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Merginos! Gegužės 23 dieną, 17 valandą, esate kviečiamos į grožio popietę su Simona Šilaikaite - jauna, tačiau labai perspektyvia grožio meistre!

23 metų Simona su vizažu dirba jau 6 metus! Yra baigusi estetinės kosmetologijos studijas Vilniuje, SMK, taip pat, yra baigusi Makeup Secrets makiažo akademiją. Tačiau Simona daro ne tik makiažus, bet ir atlieka progines šukuosenas bei kitas grožio procedūras.

Tad labai kviečiame antradienį į atvirą diskusiją, jaukią popietę su Simona, kur plačiau kalbėsime apie grožį, makiažą, tendencijas bei kartu išsinagrinėsime kosmetinės turinį!

Beje, turėsime ir praktinę dalį, Simona vienai iš dalyvių atliks makiažą, šukuoseną, tad ne tik kalbėsime kaip susikurti norimą įvaizdį.

Tad pasimatome antradienį grožio popietėje! Laikas net neabejojame bus naudingas, sužinosime kaip dar labiau spindėti ir būti gražioms, o atėjus progai mokėti save papuošti!
Pokalbių antradienis / Grožio popietė su Simona
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai