RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Saugaus eismo akcija „Būk saugus, atsargus ir sveikas“

Anykščių miesto parkas
Anykščių miesto parkas ▶
Parko g., Anykščiai
2023 m. gegužės 12 d. - 11:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 351 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Gegužės 12 d. 11-14 val. Miesto parkas Anykščiai

Akcijos renginio vietoje veiks saugos diržų imitavimo demonstravimo ir automobilio apsivertimo įrenginiai, kuriuose dalyviai galės išbandyti saugos diržų efektyvumą ir suprasti jų svarbą, taip pat dalyviai bus supažindinami su įvairiomis saugaus eismo temomis, pvz., kaip taisyklingai naudoti atšvaitus, sužinoti, koks turi būti techniškai tvarkingas dviratis bei prisiminti dviratininkų saugaus eismo taisykles. Atėjusiems į akciją žmonėms bus priminta, kaip taisyklingai teikti pirmąją pagalbą, apsauginio šalmo svarba ir pan.

Dėmesys bus skiriamas ir paspirtukų vairuotojams, atkreipiant dėmesį į svarbiausius šių transporto priemonių saugaus dalyvavimo eisme aspektus. Dalyviai savo žinias apie saugų eismą galės pademonstruoti spręsdami kryžiažodžius, dalyvaudami viktorinose, o geriausiai mokantiems Kelių eismo taisykles bus skirti specialūs prizai, kurie ne tik primins apie dalyvavimą renginyje, bet ir pravers saugiam dalyvavimui eisme.

Saugaus eismo propagavimo akcijos „Būk saugus, atsargus ir sveikas“ organizatorė – AB Lietuvos automobilių kelių direkcija. Pagrindiniai akcijos partneriai – Utenos apskr. VPK Anykščių rajonas PK, Anykščių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras, Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Anykščių priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba.
Saugaus eismo akcija „Būk saugus, atsargus ir sveikas“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai