RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Miško maudynės Anykščių Šilelyje

Anykščių miestas / rajonas
Anykščių miestas / rajonas ▶
Anykščiai, Utenos apskritis, Lietuva
2023 m. balandžio 8 d. - 11:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 384 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Visa kūrinija, su savo vaisingumu ir grožiu, yra Velykų parabolė. Žmogaus gyvenimas tai nuolatinė kaita tarp džiaugsmo ir skausmo, mirties ir naujo gyvenimo sužydėjimo. Didysis šeštadienis skirtas paminėti tylą ir susikaupimą prieš tą paslaptingą perėjimą iš mirties į prisikėlimą. Kviečiu tai simboliškai patirti Anykščių Šilelyje tyrinėjant bundančios gyvybės grožį ir trapumą.

Miško maudynės - tai nėra paprastas pasivaikščiojimas, tai gilesnis miško patyrimas, kuriame pasitelkiami visi penki žmogaus pojūčiai ir sensorinės dėmesingumo praktikos. Tai tarsi aktyvi meditacija, kurioje uostysime, liesime, klausysimės miško garsų, maudysimes miško atmosferoje. Užsiėmimo metu taip pat sužinosime kaip bendrauja miškas ir naujausius mokslinius atradimus apie gydomąją miško galią.

Miško maudynių metu mes aktyvuojame mūsų organizmo gebėjimą sveikti ir specialiais pratimais pasineriame į miško atmosferą. Įrodyta, kad pabuvus 2 val sąmoningai miške, teigiamas poveikis organizmui išlieka visai savaitei, suaktyvėja imunitetas ir atmintis, sumažėja streso hormonas, įvyksta ląstelių regeneracija, padidėja džiaugsmo bei laimės pojūtis.

KADA: 2023m. balandžio 8d. (šeštadienį), 11.00val., trukmė 2,5val.

KUR: Anykščių Šilelis (tikslią susitikimo vietą informuosime užsiregistravusiems)

KAINA: 15 EUR (arba pagal galimybes)

REGISTRACIJA: https://forms.gle/5mZw7wYAqhf1XQCT7 arba telefonu +37060101906

KĄ TURĖTI?

Oro sąlygoms pritaikyta apranga ir avalynė (rekomenduotina apsirengti šilčiau nei įprastai)

Apsauga nuo lietaus (pagal orą)

Vanduo arba šilta arbata

Miško maudynes ves Monika Peldavičiūtė - miško maudynių praktikė, jau penkerius metus vedanti Lietuvoje ir ne tik patyriminius miško užsiėmimus, dalyvaujanti tarptautiniuose miško terapijos kongresuose, tarptautinio miško festivalio Lietuvoje viena iš iniciatorių, kuriame lankėsi miško medicinos pradininkas, daktaras Qing LiJaponijos.

Daugiau
Miško maudynės Anykščių Šilelyje
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai