RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Garsų maudynės

Anykščių miestas / rajonas
Anykščių miestas / rajonas ▶
Anykščiai, Utenos apskritis, Lietuva
2023 m. balandžio 6 d. - 18:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 359 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Šis ketvirtadienis - ypatingas prieš Prisikėlimą. Šią ypatingą dieną viskas turi būti švaru: ir kūnas, ir namai, ir siela. Kviečiu ypatingų garsų skambesyje patirti vidinį apsivalymą.

Garso terapija grupėje – kiekvienam unikali kelionė savo vidinėmis erdvėmis. Jų metu galėsite pasinerti į įvairių instrumentų garso lauką ir kiekviena kūno ląstele patirti atpalaiduojantį, atstatantį poveikį. Archainių muzikos instrumentų: gongo, Tibeto (Himalajų) dubenų, įvairių varpelių skambesys padės paleisti įtampas, nuovargį, prisipildyti ramybės ir harmonijos.

Garso poveikis jau seniai įrodytas moksliniais tyrimais. Garso terapija pastaruoju metu tampa ypač populiari dėl savo subtilaus, bet kartu gilaus poveikio ir malonaus proceso. Praktikos metu įvairių garsų dėka mūsų smegenys persijungia į poilsio režimą – iš aktyviųjų beta dažnių į gilesnes būsenas: alfa, teta ir delta dažnius. Šios būsenos mums žinomos iš įvairių miego fazių, meditacijos. Jos yra itin svarbios sveikatai, deja, šiais laikais giliame miege, atsipalaidavime būname nepakankamai. Todėl labai svarbu padėti organizmui atstatyti balansą, į ką ir veikia garsų terapija. Garso dažnių poveikyje nurimsta protas, kūnas atsipalaiduoja, sumažėja įtampa, paleidžiamos susikaupusios neigiamos emocijos, organizmas persijungia į sveikatos „rėžimą.

Prašome registruotis iš anksto el. p. oaze.svetana@gmail.com arba tel. 8 613 12282 (Kristina).

Dalyvių skaičius ribotas.
Garsų maudynės
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai