RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Vakaras moterims su kontempliacinėmis, asociatyvinėmis kortomis

Onos ir Jono Karvelių sodyba (Tilto g. 2)
Onos ir Jono Karvelių sodyba (Tilto g. 2) ▶
Tilto gatvė 2, LT-29106 Anykščiai
2023 m. kovo 10 d. - 19:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 411 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kviečiu moteris į jaukų šiltą vakarą su kontempliacinėmis kortomis prie arbatos puodelio! Erdvė atvira visoms, tiek norinčioms patyrinėti ir sau išsispręsti kažkokį aktualų gyvenimo klausimą, tiek ateinančioms be jokio ypatingo tikslo, tiesiog pabūti drauge, pasikalbėti, pažaisti situacijomis ir galimybėmis.

Žaidimai naudojant kontempliacines kortas leidžia saugiai ir per lengvumo, žaismingumo būseną (o kartais ir visai rimtai) patyrinėti, kas su manimi vyksta šiuo metu gyvenime, kokie dalykai neduoda ramybės, trukdo eiti į priekį, kelia nemalonius jausmus - baimes, nepasitikėjimą, nerimą. Peržvelgti ryšius, santykius su šalia esančiais žmonėmis. Galimai - rasti atsakymą, glūdintį giliai savo pasąmonėje, kuris randa būdą pasirodyti vaizduotės dėka, per netikėtą atradimą.

Kortų pagalba galime patyrinėti save, kaip moterį, kaip asmenybę, kaip dvasinę būtybę, galime patyrinėti santykius ir socialinę aplinką, galime patekti į mūsų svajonių, vizijų, idėjų sritį ir joje "pasivaikščioti".

Žaidimas ir vaizduotė - geriausi mūsų draugai bet kokioje (psicho) terapijoje. Tai nepraleiskite galimybės truputį sau padėti ir... stebėti, kaip keičiasi gyvenimas!

Kviečiu registruotis telefonu 868653405, arba privačia žinute šiame puslapyje, vakaras atviras su prašymu prisidėti pagal asmenines galimybes prie erdvės išlaikymo.

Atsineškite šiltas kojines ir, jei norite, ką nors prie arbatos.

Vakaro vedėja Indrė Šiliauskaitė
Vakaras moterims su kontempliacinėmis, asociatyvinėmis kortomis
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai