RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Ligito Kernagio koncertas „Pirmyn į 1990”

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2023 m. kovo 8 d. - 18:00
Kaina 15 €
Renginys vyko prieš 387 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Koncertas ir vinilinės plokštelės „Pirmyn į 1990” pristatymas. Koncerto trukmė iki 120 minučių, kuriame skamba tik autorinės Ligito Kernagio kūrybos dainos.

Kūriniai, kurie jau per daugelį metų išbandyti laiko ir publikos labai pamėgti. „Pasiilgau tavęs”,- daina tapusi LRT metų daina, „Nežinomoji” – Radijo stoties Lietus geidžiamiausia metų daina, „Vakarėja”,- daina, kuri įtraukta net į gimnazijos muzikos vadovėlį, „Barmenas” – Radiocentro metų daina, įvairių muzikinių dešimtukų dainos finalininkės „Mūsų dienos, mūsų naktys”, „Popierinės gėlės”, „Niekada nesakyk niekada”, jaunimo labai pamėgta „Mafija” ir dar daugelis kitų. Koncerte išgirsite dainų šiuolaikines gyvo garso versijas. Programa unikali tuo, jog kaip ir vinilinėje plokštelėje, taip ir koncerte girdėsite pop dainų versijas, bei rock versijas. Tai programą daro išskirtine, kitokia ir žymiai įdomesne, bei platesnei auditorijai, nei žiūrovas įpratęs klausyti panašaus pobūdžio renginiuose.

Bilietai AKC kasoje.

Bilieto kaina 15 Eur.
Ligito Kernagio koncertas „Pirmyn į 1990”
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai