RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Kino filmas „Kuo čia dėta meilė?“ (2022m.,Trukmė: 1h 48 min)

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2023 m. vasario 22 d. - 19:30
Kaina 6,50 €
Renginys vyko prieš 400 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Zoja (aktorė Lily James) – paprasta londonietė mergina, dokumentinių filmų kūrėja, gyvenanti su ekscentriška motina (akt. Emma Thompson) ir ieškanti meilės. Tiesa, pastarajame fronte jai sekasi nekaip – internetinių pasimatymų programėlėse susirasti vaikinai vis pasirodo besantys… Švelniai tariant, ne jai skirti.

Gretimame name gyvenantis Zojos vaikystės draugas Kazimas (akt. Shazadas Latifas) į visus tuos romantinius niekus nekreipia dėmesio, nes pagal jo tautos papročius, nuotaką jam parinks tėvai. Vieną dieną išgirdus, kad Kazimas pagaliau susižadėjo, Zojai šauna mintis sukurti dokumentinę juostą apie skirtingas romantines tradicijas. Įkalbėjusi Kazimą ir jo šeimą pritarti šiai avantiūrai, Zoja ima fiksuoti visą vedybinį savo bičiulio procesą.

Kazimo istorija Zojai leis pamatyti pritrenkiančias derybas tarp jaunavedžių tėvų, susipažinti su būsimąja nuotaka Pakistane ir sulig kiekviena nauja diena, su kiekviena stebinančia detale privers permąstyti modernios meilės ir santuokos konceptus bei atverti širdį naujiems jausmams.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Shekhar Kapur

Vaidina: Emma Thompson, Lily James, Shazad Latif
Kino filmas „Kuo čia dėta meilė?“ (2022m.,Trukmė: 1h 48 min)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai