RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Renginys „Mylinti širdis“ / Kakavos ritualas / Garsų terapija / Širdies meditacija

Sveikatingumo centras  „Odorata - gamtos SPA“
Sveikatingumo centras „Odorata - gamtos SPA“ ▶
Parko g. 14A 29113 Anykščiai
2023 m. vasario 14 d. - 18:00
Kaina 25 €
Renginys vyko prieš 437 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kviečiame šventiniam susitikimui MEILĖS dienos proga. Tebūnie tai laikas sugrįžti iš galvos į širdį ir pripildyti ją Meile, padėkoti už tai kad esame gyvi ir galime JAUSTI, susijungti su savo centru ir visa supančia mylinčia energíja.

Mūsų lauks specialus vakaras su ceremoninės kakavos ritualu, garsų terapija ir širdies atvėrimo, dėkingumo bei susijungimo meditacija.

KAKAVA - tai gėrimas atveriantis Širdį. Tūkstančius metų tradicinės Majų ir Actekų genčių kultūros laikė kakavos medį šventu augalu, turinčiu gydomųjų savybių. Tikima, kad kakavos gėrimas atveria širdies centrą, gerina širdies kraujotaką, stiprina ryšį su pačiu savimi. Kakava taip pat buvo laikoma veiksmingu afrodiziaku ir naudojama įvairioms ligoms gydyti.

Ritualo metu ragausime ceremoninę kakavą, paruoštą specialiu būdu ir atliksime širdies atverimo ir prisipildymo meditaciją, sustiprinsime gilų meilės sau ir visa kam jausmą. Po kakavos ir meditacijos nersime į dar gilesnę kelionę į save garsų pagalba ir patirsime „maudynes“ gongo, krištolinių bei grojančių Tibeto dubenų garsuose.

GARSO TERAPIJA -

Gongo bei grojančių dubenų vibracija pasklinda po visą kūną, kurio 80 proc. sudaro vanduo ir didina mūsų savaiminio sveikimo sugebėjimus, sustiprina organizmo imunitetą.

Pasinėrus į garso lauką galima patirti gilias sąmones būsenas, kuriu metu žmogaus smegenų dažnis turi galimybę „persijungti“ nuo aktyviųjų beta dažnių į gilesnes būsenas – alfa, teta ir delta dažnius. Mūsų fizinis ir emocinis kūnas sugrįžta į sveikatos „režimą“, vėl jaučiame harmoniją su savimi ir aplinka.

Garso sesijos metu gulima ant kietų terapinių čiužinių, šiltai apsiklojus pledais. Nieko atsinešti nereikia, viską paruošime.

Trukmė: 2,5 val.

Kaina: 25 Eur

*Vietų skaičius ribotas

Būtina išankstinė registracija:

Fb messengeryje

info@odorata.lt

+370 683 02591
Renginys „Mylinti širdis“ / Kakavos ritualas / Garsų terapija / Širdies meditacija
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai