RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Koncertas „POP + Klasika - Netikėtas duetas“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2023 m. vasario 14 d. - 18:00
Kaina 11,11 €
Renginys vyko prieš 431 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Pop+klasika” – tai neeilinis muzikos projektas, kuriame vienas kitą sutinka bei randa bendrą kalbą du visiškai skirtingi pop ir klasikos žanrai. Koncerte skambės puikiai pažįstamos melodijos, o scenoje susitiks du balsai – aksominis ir sodrus bei paslaptingas ir šviesus tenorai. Laimonas Bendaravičius ir Justinas Stanislovaitis – du atlikėjai iš skirtingų muzikinių pasaulių, nelauktai atradę vienas kitą ir suvieniję jėgas sukurdami netikėtą duetą, užvaldžiusį publikos emocijas nuo pat pirmųjų bendrų koncertų.

Laimonas Bendaravičius klasikinio dainavimo mokėsi Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje (prof. V. Juozapaičio, prof. V. Prudnikovo, lekt. L. Norvaišo klasėse), tobulinosi maestro Paolo De Napoli (Italija) meistriškumo kursuose, o taip pat dirbo su tokiais profesionalais kaip Gianfranco Cecchele (Italija), Edgaras Montvidas (Lietuva, Didžioji Britanija), Markas Heleris (USA), Konradas Jarnot (Vokietija) ir kt.

Nuo 2011 metų L. Bendaravičius aktyviai dalyvavo „SHMF Choir Academy“ projektuose Vokietijoje, Kinijoje, Pietų Korėjoje bei dirbo su tokiais dirigentais kaip E. Whitacre‘as, C. Eschenbachas, R. Beckas ir kt.

Justinas Stanislovaitis – dainininkas, aktorius, dainų tekstų ir muzikos autorius, grupės „Justin 3“ siela ir įkūrėjas. Televizinių projektų „Mes vieno kraujo“ ir „Eurovizija“ finalininkas. Tarptautiniame kompozitorių konkurse „JZ Microphones“ komisijos pirmininkas James O’Brien (U2, Rea Garvey vadybininkas) grupei „Justin 3“ skyrė Grand Prix apdovanojimą. Justino dainos skamba ne tik Lietuvos, bet ir daugybės pasaulio radijo stočių eteriuose „BBC Radio One“, „Capital Fm“, „Heart Fm“, „Kiss FM“ ir kt.

Svarbi informacija

Norint įsigyti daugiau nei 15 bilietų, prašome kreiptis info@kakava.lt

Durys atidaromos: 17:30 val.

Renginio trukmė: 1,5 val.

Pertraukos: nėra

Vaikai įleidžiami nemokamai: ne

Amžiaus cenzas: nėra

Nuolaidos: nėra
Koncertas „POP + Klasika - Netikėtas duetas“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai