RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Pokalbių antradienis su Aušra Juodvalke / Tema - Savivertė

Anykščių jaunimo klubas
Anykščių jaunimo klubas ▶
Vyskupo skveras 1, LT-29145 Anykščiai
2023 m. vasario 7 d. - 17:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 438 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kviečiame jaunimą vasario 7 d. 17:00 val. į jaunimo centrą susipažinti su Anykščių Jono Biliūno gimnazijos socialinio emocinio ugdymo mokytoja Aušra Juodvalke. Tema, kurią plėtosime kartu su Aušra: “3 P, padedančios auginti savivertę (Pažinti, Priimti ir Palaikyti SAVE). Kaip tai atrodo praktikoje?

O čia daugiau apie Aušrą:

“Šiuo metu esu socialinio emocinio ugdymo mokytoja, fotografijos būrelio vadovė ir šiaip geras žmogus. Savo gyvenimo krepšely turiu įvairių patirčių, nuo darbo valytoja Floridoj iki fotošopininke Londone, nuo priklausomybių iki laisvės, nuo visiško intravertiškumo iki "manęs visur pilna", nuo mąstymo "aš esu lopė" iki "aš esu vertinga asmenybė".

Kapstausi savyje jau daugiau nei 15 metų ir vis dar turiu ką kapstyti. Mano aistra - asmeninis tobulėjimas, kurio dėka esu tokia, kokia esu. Į savo ramybę investavau didžiąją dalį savo laiko, pinigų ir skausmingų patirčių, todėl dabar jau džiaugiuosi saldžiais vaisiais - balansu gyvenime. Turiu dvi paaugles ir vieną pabirutį, vaikų stovyklose teko pabūt vadove, kas labai patiko ir po truputį atvedė mane iki mokyklos ir vėl.

Džiaugiuosi, kad vis daugiau ir vis jaunesnių žmonių ima domėtis savimi ir ieško to vidinio balanso, ima suprasti, kad laimę ir ramybę galima susikurti viduje, tuomet nebereikia jos ieškoti išorėje, t.y. ką nors vartoti, medžiagas ar santykius, žaloti save ar kitus, kad pasijaust gyvam ar svarbiam, kaip tai dariau ir aš kažkada.

Kviečiu pakalbėti būtent ta tema, kuri liečia nepilnavertiškumo jausmą, dažnai lydintį jauną žmogų - kaip priimti save, kodėl tai taip sunku, kodėl vis norisi lygintis su kitais, kaip pasitikėti savimi ir IŠDRĮSTI BŪTI SAVIMI. Susitikimo metu pasidalinsiu, kaip tai dariau ir tebedarau pati. Išbandysim praktiškai čia ir dabar.”

Tad, net neabejojame, kad laukia labai įdomus bei naudingas laikas kartu su Aušra!
Pokalbių antradienis su Aušra Juodvalke / Tema - Savivertė
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai