RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Lietuviškas kino filmas „Man viskas gerai“ (2022 m.,Trukmė: 1h 33min)

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2023 m. vasario 5 d. - 16:00
Kaina 5,50 €
Renginys vyko prieš 445 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Man viskas gerai

Cenzas: N-13

Trukmė: 1 val. 33 min.

Žanras: Komiška drama

Režisierius: Ernestas Jankauskas

Vaidina: Gabija Siurbytė, Andrius Paulavičius, Marius Repšys, Donatas Šimukauskas, MijaDiMarco, Nelė Savičenko, Elvyra Žebertavičiūtė, Dovilė Kundrotaitė

Linksmas ir ironiškas filmas apie mokslininkę, kuri visomis išgalėmis stengiasi išlaikyti susikurtą tobulos moters įvaizdį.

Marija grįžta į savo įprastą gyvenimą po laiko, praleisto klinikoje. Ji siekia susigrąžinti vietą savo pačios sukurtame moksliniame tyrime ir įtikinti šeimą bei kolegas, kad jai viskas gerai.

Vis dėlto nuslėpti vis dažnėjančias panikos atakas ir tuo pačiu metu varžytis dėl mokslinio projekto bei šeimos meilės, yra daug sunkiau nei ji manė. Ypač, kai jos paauglė dukterėčia girta naktimis dainuoja Vitalijos Katunskytės dainas, mama ginčijasi su gydytojais dėl operacijos, močiutė prikaišioja dėl nepakankamo maisto kiekio, o sužadėtinis nepatenkintas, kad ji siekia karjeros.

Režisierius Ernestas Jankauskas, kurdamas šį filmą, ne tik kankino aktorius, nardindamas juos po vandeniu, uždarydamas kalėjime ar sukeldamas avarines situacijas, bet ir treniravo peles bei arklius.
Lietuviškas kino filmas „Man viskas gerai“ (2022 m.,Trukmė: 1h 33min)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai