RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Kino filmas vaikams „Mumijos“ (2022m, Trukmė:1h 28min)

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2023 m. vasario 5 d. - 14:00
Kaina 5,50 €
Renginys vyko prieš 438 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Režisierius: Juan Jesús García Galocha

Kalba: lietuvių /

Po Egipto piramidėmis slypinčiame požeminiame mumijų mieste gyvena Tutas, meistriškai vairuojantis karietas (senovinis mumijų sportas, iš kurio išsivystė Formulė-1). Faraonui įsakius, Tutas privalo vesti princesę Neferę (nors nė vienas iš jų netrykšta simpatija vienas kitam), į vestuves privalo atsinešti imperatoriškąjį žiedą, kuris lyg tyčia… dingo.

Žiedą suranda lordas Silvestras Karnabis – ambicingas ir ne itin malonaus tipas. Tai sužinojęs, Tutas ryžtasi leistis į žmonių pasaulį, kad surastų jam teisėtai priklausančią relikviją. Kartu su princese Nefere, dvylikamečiu broliuku Sekhemu ir pastarojo naminiu gyvūnėliu – krokodiliuku, išsiruošia į kelionę ir atsiduria mūsų dienų Londone, o ten užverda tokie nesusipratimai, kuriozai ir nuotykiai, kad tik spėk dairytis.

Filmą lietuviškai įgarsino Monika Marija PaulauskaitėLaukė, Merūnas Vitulskis, Audrius Giržadas, Oskaras Pranas Tamošaitis, Vaidotas Martinaitis, Marius Čižauskas, Augustė Vedrickaitė, Gytis Balčiūnas ir kiti.
Kino filmas vaikams „Mumijos“ (2022m, Trukmė:1h 28min)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai