RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Atsisveikinimo šokio-judesio terapijos praktika

Onos ir Jono Karvelių sodyba (Tilto g. 2)
Onos ir Jono Karvelių sodyba (Tilto g. 2) ▶
Tilto gatvė 2, LT-29106 Anykščiai
2023 m. vasario 4 d. - 16:00
Kaina 12 €
Renginys vyko prieš 437 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Atsisveikinimas. Tema, kuri yra skaudi. Tai yra netektis, tai yra gedėjimas, tai yra skyrybos, tai yra praradimas, tai yra ilgesys ir atitolimas. Daug situacijų, viena kurių, galbūt, neseniai ištiko ir tave. Skausmas, kurį reikia išbūti, periodas, kurį reikia pergyventi, tačiau jame geriau neužsilaikyti. Nesusitapatinti su skausmu, su netektimi, su praradimu. Išgyventi jį ir EITI TOLYN. Tęsti SAVO gyvenimą, o ne prarastojo.

Tam kviečiu į terapinį šokio-judesio susitikimą, kurio metu skenuosime savo savijautą ir savo kūną, surasime, kur skauda, ir su tuo padirbėsime - išveiksime, naudojant šokio-judesio terapijos ir kitus metodus, išliūdėsime, pasiguosime, apsigaubsime empatijos ir meilės kaldra ir išsivalysime. Emocijų higiena mums reikalinga dar labiau, nei rankų plovimas, nes sunkios emocijos, aukštas streso lygis, vidinis disbalansas iššaukia ligas kur kas fatališkesnes, nei virusai.

Užsiėmimą ves šokio-judesio terapijos praktikė, būsima terapeutė, psichikos sveikatos edukatorė Indrė Šiliauskaitė. Užsiėmimas nėra skirtas būtent šokti mėgstantiems žmonėms, tačiau judėti ir klausytis muzikos turėtų būti labiau malonu, nei kad nepriimtina. Užsiėmime gali nutikti įvairių dalykų, dėl to pradžioje įvyks abipusis susitarimas - terapinis kontraktas. Užsiėmimas tinka bet kokio amžiaus žmonėms.

Dalyvavimo mokestis - 12 eur. Grupės dydis 4-12 asmenų. Esant poreikiui, grupė gali susitikti pakartotinai dar keletą kartų. Užsiėmimai vyks Anykščiuose Tilto g. 2, antrame aukšte.

Dėl vietos rezervacijos arba jei turite klausimų ir abejonių - galime pasikalbėti telefonu, numeris 868653405.

Visiems sveikatos ir gerovės!
Atsisveikinimo šokio-judesio terapijos praktika
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai