RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Pokalbių antradienis su Šarūnu apie rinkimus ir politiką jaunatviškai!

Anykščių jaunimo klubas
Anykščių jaunimo klubas ▶
Vyskupo skveras 1, LT-29145 Anykščiai
2023 m. sausio 17 d. - 16:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 465 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kviečiame jaunimą sausio 17 d. 16:00 val. užsukti į jaunimo centrą ir sužinoti daug naudingos informacijos: kaip pirmąkart ateiti į rinkimus ir kodėl svarbu balsuoti?

Ar žinai, kas gali balsuoti? Kokie būna rinkimai? Kam reikalingas Seimas, Meras, Prezidentas? Kokios politinės partijos egzistuoja Lietuvoje ir pasaulyje?

Čia Anykščių r. savivaldybės Jaunimo reikalų tarybos pirmininkas Šarūnas Grigonis papasakos apie tai, kada pirmąkart galima ir kodėl svarbu balsuoti. Taip pat sužaisime interaktyvų simuliacinį rinkimų žaidimą, kuriame patys būsite rinkimų dalyviais, sužinosite apie skirtingų politinių krypčių partijas, išgirsite apie įvairių rūšių rinkimus Lietuvoje, kokia būna politinė reklama. Susitikime laukiamas įvairaus amžiaus jaunimas, nes sužinoti apie rinkimus niekada nei per anksti, nei per vėlu!

Jei bent kartą apie tai susimąstei ar uždavei tokius klausimus arba dar išvis nieko nežinai apie rinkimus - ateik į sausio 17 d. 16:00 vyksiantį susitikimą AJK!
Pokalbių antradienis su Šarūnu apie rinkimus ir politiką jaunatviškai!
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai