RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Kelioninio humoro vakaras su M. Starkumi ir V. Radzevičiumi

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2023 m. sausio 14 d. - 18:30
Kaina nuo 19 €
Renginys vyko prieš 440 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
MARTYNAS STARKUS ir VYTARAS RADZEVIČIUS

UNIKALŪS ATVIRAVIMAI JŪSŲ MIESTE!

Populiariausi XXI amžiaus Lietuvos keliautojai Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius kviečia visus į išskirtinius susitikimus jūsų mieste.

Šiemet sukanka lygiai 15 metų, kai prasidėjo šių dviejų vyrų kelionės po pasaulį. Žurnalistai, rašytojai, TV laidų vedėjai savo titulų bagažą papildė dar vienu skambiu pavadinimu – kelionių didmeistriai.

Nuo Meksikos iki Japonijos, nuo Afrikos iki Kinijos driekėsi šių dviejų kelionių romantikų maršrutai. Dešimtys tūkstančių nuvažiuotų kilometrų „atgulė“ į TV laidas, knygas, interneto puslapius.

Tačiau ne viskas buvo aprašyta, ne viskas buvo parodyta, ne viskas iškalbėta! Ir dabar atėjo metas papasakoti, kaip viskas vyko iš tikrųjų!

Dviejų valandų trukmės programoje išgirsite netikėčiausias istorijas, patirtus nuotykius, išgyventas dramas. Iki valiai prisijuoksite iš visų keliautojų nuotykių, bei išgirsite daugybę vertingų patarimų mėgstantiems keliauti. Kas galima vienoje šalyje – tas visiškai neįmanoma kitoje. Bet apie visa tai – susitikus jūsų mieste!

Gal jų gyvenimo būdas “užkrės” ir jus?
Kelioninio humoro vakaras su M. Starkumi ir V. Radzevičiumi
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai