RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Naujametinis vakarėlis Leliūnų kultūros namuose su muzikiniu projektu STUDIO MARUKO

Anykščių miestas / rajonas
Anykščių miestas / rajonas ▶
Anykščiai, Utenos apskritis, Lietuva
2022 m. gruodžio 31 d. - 21:00
Kaina 10 €
Renginys vyko prieš 476 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Koncerto kaina asmeniui - 10 Eur. Vaišės suneštinės.

Svarbi informacija norintiems dalyvauti šiame koncerte. Už koncertą pinigus būtina perduoti iš anksto Leliūnų kultūros namų vadovei, Leliūnų bibliotekininkei Birutei Ražanskienei. Tai galima padaryti ne vėliau kaip iki gruodžio 1 dienos, nes koncertas įvyks tik surinkus reikiamą sumą muzikantui.

Paskutinę šių metų dieną Debeikių seniūnijos Leliūnų kaime, kultūros namuose, koncertą surengs Lietuvos alternatyvios scenos pionierius, roko grupės ,,Sportas“ dainų autorius, savo projekte „Studio Marukosynth-punk ir avangardinę muziką apjungęs Marijus Marukas Bernotas.

Projekte „Studio Maruko“ atlikėjas išskirtiniu braižu pašiepia margą vestuvių muzikanto pasaulį. Muzikinėje programoje skamba originalios, nuoširdžios, šokamos ir dainuojamos Lietuvos užstalės dainos, estrados ir netgi užsienio dainų parodijos. Taip pat „Studio Maruko“ pasirodymuose atliekami ir didmiesčių baruose ypač populiarios grupės „Sportas“ kūriniai, tokie, kaip „Beibi“, „Policija“ ar „Ūdra“.
Naujametinis vakarėlis Leliūnų kultūros namuose su muzikiniu projektu STUDIO MARUKO
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai