RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Filmas visai šeimai „Meškio Tedžio Kalėdos“ (2022 m., Trukmė: 78 min)

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2022 m. gruodžio 18 d. - 12:00
Kaina 5,50 €
Renginys vyko prieš 466 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Filmas visai šeimai “Meškio Tedžio Kalėdos” – apie stebuklus, kurių visi taip laukiame

Mažą miestelį apgaubia pasakiška Kalėdų dvasia. Ore tvyro žiemos stebuklų ir magijos jausmas, visi gyventojai skuba į kalėdinę mugę, kurioje – pats tikriausias prieššventinis chaosas. Gražiausių metų švenčių laukia ir mažoji mergaitė Mirijan. Ji kartu su savo mažuoju broliuku, mama ir tėčiu seniai pasipuošė eglutę, tuoj atvažiuos močiutė ir senelis ir jie visi kartu sės prie stalo šventinės vakarienės, o tada prasidės patys tikriausi burtai! Paskutinę minutę Mirijan mama pasiunčia mergaitę į parduotuvę riešutėlių, mat juos suvalgė mažasis broliukas, o be jų burtai – neįmanomi!

Pakeliui iš parduotuvės Mirijan dėmesį patraukia kalėdinė loterija. Šalia daugybės žaislų, kuriuos galima laimėti, mergaitė pamato tai, apie ką svajojo visą savo gyvenimą – miela minkštutėlį pliušinį  meškiuką! Jų aklys susitinka, Mirijan visiškai tikra –  jis GYVAS! Jeigu meškiukas Tedis galėtų gyventi kartu su ja, ji būtų pati laimingiausia mergaitė visame pasaulyje, bet …ne viskas taip paprasta! Pasirodo  Tedis turi kitų svajonių – jis norėtų, kad loterijoje jį laimėtų ne vaikas, o turtingas suaugęs žmogus, o tada, jie kartu keliautų po platųjį pasaulį! Keistai susipažinę Mirijan ir meškiukas Tedis net neįtaria, kad netrukus jų abiejų laukia neįtikėtini, stebuklų kupini nuotykiai, kurie nutinka tik per Kalėdas!

Jauki, pamokanti Kalėdinė pasaka visai šeimai apie draugystės svarbą, artimųjų šilumą, jaukumą ir stebuklus, kurių visi taip laukiame kino teatruose nuo gruodžio 16 dienos!

MEŠKIO TEDŽIO KALĖDOS (TEDDY’S CHRISTMAS)


FILMO PREMJERA: 2022 12 16

REŽISIERIUS: Andrea Eckerbom

AMŽIAUS CENZAS: V

TRUKMĖ:  78 min.

VAIDINA: Marte Klerck-Nilssen, Jan Gunnar Røise, Mariann Hole, Nader Khademi ir kt.

ŽANRAS:  nuotykių

ŠALIS: Norvegija
Filmas visai šeimai „Meškio Tedžio Kalėdos“ (2022 m., Trukmė: 78 min)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai