RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Basi Basi Ketvirtasis Gimtadienis!

Restoranas „Basi Basi“
Restoranas „Basi Basi“ ▶
Paupio g. 1, LT-29113 Anykščiai
2022 m. gruodžio 3 d. - 20:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 510 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Mums jau ketveri!

Gruodžio 3-ąją dieną kviečiame paminėti mūsų ketvirtąjį gimtadienį kartu.

Gimtadienio progą kartu atidarysime ir šventinį sezoną. Jūsų lauks gyva džiazo muzika, karštas vynas, šventiniai patiekalai ir skanios staigmenos.

O naktį Tautvydui sukant plokšteles pašoksime su trenksmu!

“Prieš keturis metus duris atvėrė BasiBasi. Pamenu buvo jau šalta, su džiaugsmu ir nerimu laukėme pirmųjų svečių.. Jau nuo pirmojo vakaro tapo aišku, kad BasiBasi tapo reikalinga vieta, kurioje būriasi gurmanai ir laisvos sielos. O kokių vakarėlių būta.. Ką gi - pakartokime! O gal padarykime, kad tai taptu nepakartojama? :)”- Juste.

Svaiginančią džiazo atmosferą kurs Kęstutis Pavalkis.

Pianistas, turintis klasikinės ir džiazo muzikos akademinį išsilavinimą, daugelio tarptautinių klasikinės muzikos konkursų Lenkijojoje, Čekijoje, Prancūzijoje, Italijoj bei Lietuvoje laureatas ir diplomantas, koncertavęs su Lietuvos valstybiniu simfoniniu, Lietuvos kameriniu orkestrais. Koncertuoja su dainininkėmis Juste Arlauskaite - Jazzu, Neda, Jurga Šeduikyte, Vytaute Pupšyte, taip pat grupėmis, "Saulius Petreikis ir World Orchestra”, Domas Strupinskas, "The Shwings Band", Saulius Prūsaitis, “Green Bridge Band”. Kęstutis įgytą muzikinę patirtį, pritaiko grodamas solo, kamerinę muziką bei dalyvaudamas muzikos ir teatro pastatymuose, įvertintuose Auksiniais scenos kryžiais ( O. Koršunovo spektaklis „Išvarymas“, šiuolaikinė opera „Geros dienos!”).

Pradžia 20 val.

Rezervuokite vietas telefonu:

(8-678)61013 arba facebook žinute.

Pasimatykime!
Basi Basi Ketvirtasis Gimtadienis!
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai