RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

12 susitikimų ciklas: „Emocinės sveikatos stiprinimui ir geresnei savijautai“

Troškūnų Švč. Trejybės bažnyčia
Troškūnų Švč. Trejybės bažnyčia ▶
Vytauto g. 1, LT-29306, Troškūnai, Anykščių rajonas
2022 m. gruodžio 1 d. - 16:00
Kaina 20 €
Renginys vyko prieš 484 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kviečiu į 12 susitikimų ciklą emocinės sveikatos stiprinimui ir geresnei savijautai!

KAS? Geštalto terapija grupės formate.

KAM? Emocinės sveikatos stiprinimui, geresnei bendrai savijautai, situacijų sprendimui, resursų paieškai ir palaikymui.

KAIP? Taikant geštalto psichoterapijos principus. Per pokalbius, eksperimentus, pratimus ir kūrybines užduotis pažvelgsime į esamas situacijas ir savo reakcijas, žiūrėsime, kas trukdo gyventi taip, kaip norisi ir ieškosime resursų norimo gyvenimo kūrimui.

Mokysimės pažinti automatines savo proto, kūno ir jausmų reakcijas į esamus įvykius ir jas sąmoningai keisti - taip išsilaisvinant iš prastos būsenos, energijos stokos ar psichosomatinių negalavimų.

KUR? Troškūnų bernardinų vienuolyne, Židinio salytėje ( Vytauto g. 1, Troškūnai, Anykščių r.)

KADA? Ketvirtadieniais 16.0018.00 val.

APIE MANE:

Esu Eglė Jasutytė, geštalto psichoterapijos praktikė. Kuriu ir organizuoju prasmingas veiklas, kurios turi teigiamą poveikį mūsų visuomenės gerovei. Šiuo metu didžiausią dėmesį skiriu terapinam darbui – Vilniuje konsultuoju ir vedu terapines sesijas privatiems ir verslo klientams, o Anykščių rajone, Troškūnuose – terapinio poveikio temines grupes.

Didelę laiko dalį skiriu Troškūnų Švč. Trejybės bažnyčios ir vienuolyno ansamblio priežiūrai. Čia esu įkūrusi “Dvasinės atgaivos ir kūrybos centrą”, kuriame organizuojamos veiklos, naudingos žmogaus emocinei, mentalinei, fizinei bei dvasinei sveikatai.

Savo laisvalaikį skiriu knygoms, gamtai ir menui. Pastarasis užima ypatingą vietą mano gyvenime, nes turi unikalų poveikį pasaulį pažinti ir atrasti kitokiais rakursais. Ateinanti vasara bus trečioji, kai organizuosiu dailininkų plenerą ir jų darbų parodą.

Šį terapinį 12 susitikimų ciklą organizuoti nusprendžiau spontaniškai. Tiesiog pajutau, kad taip reikia. Ypatingai daug žmonių gyvena kasdien lydimi liūdesio, nusivylimo, sudėtingų išgyvenimų, išsiskyrimų, energijos stokos keisti tai, kas netenkina. Daugumai trūksta palaikymo net iš pačių artimiausių žmonių...
Pajutau, kad laikas sukurti galimybę žmonėms atrasti kitokios kokybės erdvę. Tokią, kurioje galima laisvai kalbėti apie viską, kas rūpi, jausti tai, kas jaučiasi, būti suprastam ir priimtam - be lūkesčių ar nuostatų „kaip privalo būti“. Labai tikiu grupės formatu, nes tai ne tik didžiulis resursas ir palaikymas, bet ir galimybė pasisemti kitokių patirčių ir naujų minčių, kuriant savo autentišką gyvenimą, kokio norisi!

KADA SUSITINKAM? Jei jauti, kad tai gali būti naudinga Tau, labai kviečiu susitikti jau šį ketvirtadienį ( lapkričio 24 d.) 16.00 val. Troškūnų vienuolyne. Labai lauksiu!

KIEK KAINUOJA? Vieno susitikimo kaina 20 Eur.

Mano tel. nr. +37065780037, el. p. egle@daikc.lt, jei nuspręsi prisijungti, prašau paskambink ar parašyk.
12 susitikimų ciklas: „Emocinės sveikatos stiprinimui ir geresnei savijautai“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai