RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Lietuviškas siaubo trileris „Rūpintojėlis“ (Cenzas N-16, trukmė 1 val. 22 min.)

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2022 m. lapkričio 30 d. - 19:30
Kaina 6,50 €
Renginys vyko prieš 511 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Mariui visada atrodė, kad aplink jį visi yra talentingi ir populiarūs, o jis pats – tiesiog paprastas, niekuo neypatingas. Jis nepritapo ir savo klasėje, tad ir į išleistuvių šventę vykti neplanavo. Bet paaiškėjus, jog klasiokų užsakyta sodyba atšaukta, Marius iš savo mamos, nekilnojamo turto agentės, nugvelbia raktus nuo kitos sodybos ir taip netikėtai tampa klasės gelbėtoju.

Tačiau Mariaus penkiolika minučių šlovės greitai baigiasi, nes vakarėlyje jo nusižiūrėta mergina Brigita atrodo labiau susidomėjusi ne juo, o būsima NBA žvaigžde Rimu. Alkoholis, narkotikai, seksas svirne... Išleistuvės tokios, kokios ir turėtų būti. Klasiokai greitai išsiaiškina, jog ši sodyba turi savo istoriją. Čia, prieš 20 metų, tautodailininkas medžio drožėjas Algis išžudė visą savo šeimą... Vakarėlio įkarštyje tampa aišku, jog istorija ima kartotis.

Amžiaus cenzas: N-16 (jaunesni asmenys neįleidžiami).

Režisierius: Jonas Trukanas

Vaidina: Marius Repšys, Šarūnas Rapolas Meliešius, Povilas Jatkevičius, Gabija Bargailaitė, Saulė Emilija Rašimaitė, Kipras Mašidlauskas, Marija Gevorkjan, Matas Sigliukas, Martynas Berulis, Deividas Batavičius, Rimantė Valiukaitė, Donatas Šimukauskas, Ineta Stasiulytė, Andrius Žiurauskas, taip pat socialinių tinklų žvaigždės Goda (Problema) Kujavskytė ir Norbertas Liatkovskis (Norbė) ir kiti.
Lietuviškas siaubo trileris „Rūpintojėlis“ (Cenzas N-16, trukmė 1 val. 22 min.)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai