RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Miško maudynės Šimonių girioje

Šimonių giria
Šimonių giria ▶
Anykščių ir Kupiškio rajonai
2022 m. lapkričio 20 d. - 11:00
Kaina 20 €
Renginys vyko prieš 517 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kviečiu šį sekmadienį, lapkričio 20d. į miško maudynes Šimonių girioje.

IŠMOKTI PATIRTI IR PAMATYTI STEBUKLUS...

Miško maudynės - tai nepaprastas miško pasivaikščiojimas, tai gilesnis miško patyrimas, per kurį įvyksta maksimalus panirimas į miško atmosferą visomis savo juslėmis.

Tai moksliškai pagrįsta sveikatinimo metodika ir kartu menas, kaip įsileisti mišką į savo kūną ir pasijusti visapusiškai gyvam, užmegzti ryšį su aplinka, kitais ir pačiu savimi.

Miško maudynių metu mes aktyvuojame mūsų organizmo gebėjimą sveikti ir specialiais pratimais pasineriame į miško atmosferą. Įrodyta, kad toks buvimas miške užkerta kelią daugeliui ligų, ramina, suteikia džiaugsmo bei laimės pojūtį.

KĄ TURĖTI?

- Oro sąlygoms pritaikyta apranga, patogi, neperšlampama avalynė
- Jei lynotų, apsauga nuo lietaus (atitinkami drabužiai, skėtis)
- Kilimėlis prisėsti
- Vanduo pagal poreikį

Renginio data ir laikas: Lapkričio 20d. 11 val.

Renginio vieta: Susitinkame Inkūnų kaime prie bažnytėlės, aplankysime įspūdingą Šventosios upės atodangą, Inkūnų šaltinėlį, miško maudynes užbaigsime pasibuvimu prie ugnies ir arbatos ceremonija prie Šešiakamienio Elmės ąžuolo.

Renginio trukmė: 3val.

Kaina: 20 Eur.

Registracija: asmenine žinute arba telefonu +37060101906 (vietų skaičius ribotas)

Miško maudynes ves - Monika Peldavičiūtė - miško maudynių praktikė, jau daugiau nei penkerius metus intensyviai praktikuojanti ir vedanti miško maudynes, Monika dalyvauja tarptautiniuose miško terapijos kongresuose, yra tarptautinio miško festivalio Lietuvoje viena iš iniciatorių, kuriame lankėsi miško medicinos pradininkas, daktaras Qing Li Japonijos.

Dalyvaudami miško maudynių sesijoje Jūs taip pat prisidedate prie miškų advokacinės veiklos, jog Lietuvoje keistųsi miškų politika ir būtų įgyvendinta "Gydančių miškų vizija".
Miško maudynės Šimonių girioje
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai